Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość erodytaaaa

filmy

Polecane posty

Gość erodytaaaa

sciagnełam przez eMule film chce go otworzyć ale nie moge ,pewnie potrzebuje jakiegos programu do tego czy moze to cos innego ...? moze ktos mi wytłumaczy co mam dalej robic?

Gość sciagam haracze
moze napisz jakie rzszerzenie ma ten filmik co sobie nielegalnie sciagnelas z emule

Gość erodytaaaa
ty moze legalnie sciagasz:O

Gość sciagam haracze
jestem jedyna osoba ktora odpisala na Twoja prosbe wiec moze podasz mi to rozszerzenie a ja ci powiem za pomoca ktorego programu go obejrzec

to są oryginalne filmy na oryginalnej płycie verbatima ;):D a w jakim jest formacie, bo od zależy jakiego potrzebujesz programu :P

Gość sciagam haracze
cos czuje ze Ci sie odechcialo ogladac tego filma :P

Gość erodytaaaa
sciagam haracze----> sorry ale myslalam ze specjalnie chciales/as mi "dowalic" ze nielegalnie sciagam :) co do tego rozszerzenia to nie wiem ,jak to sprawdzic jestem kompletnie ciemna w tym ,nie znam sie wogole na komputerach i na tym wszystkim to jakas czarna magia:D

Gość sciagam haracze
kurde nie umiem wklejac linkow :o Rozszerzenie pliku, fragment nazwy pliku (najczęściej trzy ostatnie litery po kropce). Dzięki rozszerzeniu użytkownik bądź system operacyjny może rozpoznać format pliku. Najbardziej typowe rozszerzenia to “.exe”, “.com” dla programów wykonywalnych, “.jpg”, “.gif”, “.bmp” dla plików graficznych czy “.wav”, “.mp3”, “.mid” dla dźwiękowych.

Gość erodytaaaa
po kropce mam ...avi co to znaczy?

Gość parowiec
to plik wideo, nie masz żadnego programu na kompie? Np. SubEdit, cinemaplayer, vplayer

Gość erodytaaaa
nie mam nic z tego co wymieniles :D czyli musze sciagnac taki program zebym mogła obejrzec jakis film ktory sciagnelam? ciesze sie ze ktos mi pomaga bo mam kompa od niedawna i w zyciu bym nie wiedziala co dalej robic

Gość przeciez windows media player
odtwarza wiekszosc filmow jesli nie wszystkie instaluje sie automatycznie wiec musisz go miec

Gość erodytaaaa
wlasnie media player nie chce mi odtworzyc

Gość przeciez windows media player
mam 2 filmy ktorych k-lite mega codec pack 3.3 full najnowsza wersja nie otworzy a windows media player owszem wiec nie jest taki zły. ale lepeij miec kilka playerow bo zawsze ktorys zadziala

Gość erodytaaaa
sciagam ten program mam nadzieje ze bede mogła ogladać :) bo jak nie to sie zalamie albo bedzie mi musial ktos to wszystko "ręcznie" wytłumaczyc

Gość erodytaaaa
mam jeszcze pytanie czy jak włacze ten film to otworzy mi sie automatycznie przez ten program? bo mam jakis program nero chyba do odtwarzania filmow ale przez niego tez nie moge ogladac

Gość erodytaaaa
wyskakuje mi ze ten format nie jest obslugiwany haha :O moze ja w zlym formacie sciagam czy co pomocyyyy

Gość parowiec
nero jest do nagrywania a masz napisy do tego filmu co ściągnęłaś, bo pewnie za chwilę się załamiesz że napisów nie ma...

Gość erodytaaaa
cieszyłabym sie gdybym mila chociaz film bez napisów to bylby jakis krok do przodu a tak.......dalej nic normalnie masakra

Gość parowiec
jak to nic? a zainstalowałaś program ktory ściągnęlaś?

Gość erodytaaaa
zainstalowałam ...to mi nawet wyszło;) ale format nie jest obsługiwany tak mi wyskakuje

Gość parowiec
wejdz w Subedicie w Narzędzia, potem Opcje, potem Skojarzenia i zaznacz plik avi

Gość erodytaaaa
juz bylo zaznaczone i dalej to samo ..nie jest obslugiwany .......czemuuuuuu czy to ja jestem jakas głupia czy cos jest nie tak z tym filmem czy juz sama nie wiem co....

Gość parowiec
być moze masz uszkodzony plik z tym filmem, czasami tak bywa ze śiągnietymi filmami i nic na to nie poradzisz :( Jak masz jakikolwiek inny filmik to sprobuj go otworzyć w tym programie na probę, choć wydaje mi sie ,że na pewno Subedit dziala dobrze.

Gość parowiec ale bredzisz
Film nie jest uszkodzony, tylko w systemie nie ma odpowiednich kodeków.

Gość erodytaaaa
wlasnie jak chcialam odtworzyc przez media player to mi wyskakiwalo ze plik jest uszkodzony lub nie obsługiwany co to za kodeki?

Gość parowiec
no sorry, jesli nie zdarzyło ci się nigdy że masz uszkodzony plik, to chyba nic z netu nie ściągałes, tak czasem bywa. Kodeki to inna sprawa, zwykle obraz się pokazuje jak kodeka brak, ale albo widać że jest coś nie tak z obrazem, albo dźwięku brak. Erodyto, ściągnij sobie kodeki i sprawdz czy o to chodzi.