Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sarenkaaaa

Chcę dzidzie... Odstawiłam Diane 35... kiedy zacząć starania?

Polecane posty

Gość sarenkaaaa

Witam drogie kobietki... Razem z moim ukochanym pragniemy mieć dziecko... miesiąc temu odstawiłam tabletki (Diane 35). Słyszałam, że po odstawieniu tabletek musi upłynąć dość dużo czasu zanim organizm przygotuje się do zapłodnienia. Słyszałam również taką opinię, że powinno się odczekać conajmniej 4 miesiące po odstawieniu tabletek, by dziecko nie urodziło się chore... My od miesiąca kochamy się średnio co drugi dzień i do końca bez żadnych już zahamowań... Może to błąd???

Gość sarenkaaaa
???????????:(

Dobrze by było tak z 2-3 cykle odczekać jednak na gumaach. Żeby organizm się oczyścił z hormonów.

Gość ajjjjjjjjj
Nic Ci nie jest po odstawieniu Diany? Ja tez ja biore, ale mam zamiar niedlugo przestac. Ciagle mam wyrzuty sumienia, ze potem moge miec czasami problemy z zajsciem w ciaze albo cos ;/

Dziewczyno...a gdzie badania??? Przecież to brak odpowiedzialności! Powinnaś najpierw pogadać z ginkiem. Nie wiem dlaczego brałaś Diane-35 (trądzik, nadmiar androgenów?). Kobieta powinna zrobic sobie badania podstawowe (morfologia, mocz, cukier, lipidogram) oraz hormonalne (gł LH i TSH oraz estrogeny i testosteron) plus badania na toksoplazmozę, różyczkę i cytomegalię!!