Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja ja ja

Co myślicie o gotowaniu Nigelli w tvn style???

Polecane posty

Gość ooo raanyyy
gotuje i opowiada o tym tak, jakby ogladali ja sami spoceni i napaleni samcy.jest ok, ale draznia mnie jej rozpuszczone nad jedzeniem wlosy i dlugie pazury, czesto jakby niezbyt czyste.

To mój ulubiony program, jeśli chodzi o kulinarne ;) Babka jest świetna, bardzo naturalna i bezpośrednia. Ma ciekawe pomysły.

\"gotuje i opowiada o tym tak, jakby ogladali ja sami spoceni i napaleni samcy\" chyba sobie żartujesz?!?! :O

Gość może cie zbanowali
mnie denerwuje że oblizuje łyżki i nie myje nic co wkłada do garnka nawet nie obiera

Gość chrapka na komedie
a mnie jak wkłada paluchy w papki i inne płynne jedzenie

nie mam tego kanalu ale kiedys na tvn byl jakis odcinek i poiwiedzialbym , ze za bardzo sie popisuje natomiast przepisy sa ok ;0[wtedy byly calkiem calkiem;)]

:O przynajmniej babka jest energiczna, żywiołowa, zawsze uśmiechnięta i potrafi gotować, w przeciwieństwie do innych, które robią wszystko jak jakieś ślimaki, więcej przy tym filozofując niż gotując :P;)

Gość kuchareczka jak laleczka
przepisy sa ok i wiele jest naprawdę wartych gotowania a sama jest poprostu naturalna , kto lubi gotować to wie a kto nie .......... to i tak sie nie nauczy , co was obchodzi ze oblizuje sami to samo robimy w domu , a my po niej przecież nie jemy a po nas......jedzą nasi goście :D:D:D:DWole ja ogladac niż niejednego kucharza co sie sili na mistrza rondla i patelni ......

A mnie się to podoba;-) Każda z nas chyba próbuje , oblizuje łyżkę it;-) a jej przepisy sa takie naturalne:-)

Właśnie dlatego tak lubię jej program i w ogóle Nigellę, ponieważ jest naturalna, spontaniczna i się nie cacka ;)

Gość ona pokazuje że gotowanie
może być seksowne. Sama chciałabym umieć tak się zachowywać nie tylko przy gotowaniu. :P Myślę, że ta kobieta jest sexy przy wszystkim, co robi. To dar. Tego jej zazdroszczę. W wypowiedzi o napalonych samcach jest trochę racji, bo Nigella częściowo właśnie na tym zbudowała swoją pozycję - na tym JAK to robi, a nie co. :) Przepisy są fajne, a swobodny sposób gotowania (oblizywanie łyżek, palców itp.) mnie akurat odpowiada bardzo, bo wszyscy tak się zachowujemy w kuchni.

ona jest super!!! poza tym, jej przepisy są raczej łatwe, a i ona zawsze zaznacza, że nie lubi się przemęczać przy gotowaniu:) uwielbiam jej programy:D