Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez-pracy-nie-ma-pieniędzy

Kobiece ciało

Polecane posty

Czy waszym zdaniem dziewczyna powinna mieć na sobie dużo tkani tłuszczowej? Bo ja spotkałam się z określaniem, że kobieta powinna mieć "trochę ciała" . Wydaje mi się, że chodzi o tłuszcz właśnie, bo znowuż umięśnione, wysportowane ciało kobiece nie jest akceptowane. Jak to w końcu jest?

up

Gość pewnie chodziło o to
ze kobieta nie powinna byc szkieletem.... a ładne wysportowane ciało zawsze jest :classic_cool:

Jak to \"powinna\"? Kto niby okresla jakie POWINNO byc cialo? Jakas komisja? Nie mozna powiedziec, ze kobieta \"powinna\" byc taka a nie inna...

Kowal 2....sorry...ale jakie poczucie swobody maja te biedne ptaszki????????????? nie oddam głosu...

moje koleżanki tak mówią, kiedy zwracam i uwagę, że powinny trochę schudnąć, kiedy sięgają po kolejnego batonika, czy ciastka. praktycznie rzecz biorąc, cały dzień żywią się tylko słodyczami i fast foodami... jedna z nich waży 75 a druga 80 kg... Obie nie przekraczają 1.70 wzrostu. Rozumiem, że nadmiernie wychudzone ciało jest niezdrowe, ale... czy naprawdę nastała teraz moda na nadwagę?

No właśnie, co to znaczy ,że powinna. Ja myślę, że ładne ciało to wysportowane ciało, wysportowane ciało nie ma wiele tkanki tłuszczowej ;)

curva - ciekawy nick :classic_cool:

jak im z tym dobrze....to nie czepiaj sie ich... ja mam 165 cm i waze 56 kg....sa tacy ,co mowie do mnie "chudzielcu"...a ja...mam wiele zastrzezen do swojej figury....mam na czym usiasc ...ale oddychac...to juz nie... ale nie popadam w przesade...;)

ehh, nigdy nie mam dość pochwał za moją kreatywność :classic_cool: dziękuję :P