Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydka _jak_noc

Ponoc w ciazy sie ladnieje, ja zbrzydlam jak cholera

Polecane posty

Gość Do to tylko mit
Twój światopogląd kwalifikuje cię do ludzi ze stopki deja vu. Luźna pochwa? Brak nacięcia? Chyba żeby kobietę rozerwało. Gadasz jak potłuczony. Ale to pewnie dlatego, że nie masz o tym pojęcia.

Gość To tylko mit że się ładnieje
Sarita - od każdej reguły są wyjątki. Skoro to Cię ominęło, to najpewniej przeszłabyś testy zdrowotne na astronautkę ;-) Niestety, większość dziewczyn nie ma tyle szczęścia i przynajmniej przez część ciąży odczuwają jakieś problemy zdrowotne / efekty uboczne. A co do luźnej pochwy - nie, z koleżankami nie sypiam :D Ale sądząc po opiniach wyrażanych na wielu forach, jest to prawdą (być może właśnie ze względu na to nacięcie, którego w cywilizowanych krajach nie praktykuje się na masową skalę, jak u nas). Te opinie są na tyle liczne, że trudno mi je uznać za zwykłe prowokacje. Oczywiście w bezpośredniej rozmowie nigdy od żadnego faceta tego nie usłyszycie. Ja też bym czegoś takiego nie powiedział do żony czy do dziewczyny. Internet to co innego - tu poznajecie prawdę.

Gość dxjjkjkj
ale ty chlopie glupoy gadasz heheheh ...znam wiele dziewczyn ktore po ciazy wygladaja lepiej niz przed...to zalezy od samej kobiety , moze poprostu jak kobieta urodzi dziecko nie ma czasu zajac sie soba, nie ma czasu na cwiczenia , fryzjera itp ale nie kazda! ja mam 21 lat i spodziewam sie dziecka i jezli ta ciaza ma mi dodac pare lat to nawet sie ciesze bo i tak wygladam na 18, 17 , to tego figura...jestem bardzo szczupla i mimo ze jestem w 4 miesciacu to jestem chudsza niz przed ciaza a brzuszkiem sie nie przejmuje bo na pewno spadnie , wystarczy tylko cwiczyc, a na roztepy jest teraz wiele kosmetykow wiec sie nie martiwe a o szerokosc pochwy bywa roznie....czytalam kiedys tu na kafateri ze mloda dzieczyna miala szersza pochwe od kobiety po 30 z 2 dzieci( rodzila w sposob naturlany) i to facet pisal wiec bywa roznie. To nie dawne czasy ze kobiety tyly po ciazy , mamy teraz XXI

Rozerwało? A to co, Holenderki są jakieś inne, że tylko 10% z nich potrzebuje tego zabiegu? WHO odradza jego stosowanie właśnie ze względu na negatywne następstwa, takie jak ból podczas stosunku po wygojeniu się pochwy. W dodatku uszkodzenia nim wywołane są w większości przypadków poważniejsze, niż te spowodowane porodem bez nacięcia. No, ale co WHO może wiedzieć, prawda?

pochwa może być luźniejsza ale nie musi. jeżeli kobiety piszą o tym to znaczy że jest to dla nich problemem - a właśnie jeśli ktoś ma problem to o tym pisze. zauważ że nikt nie zaklada tematów :\" u mnie jest ok, czy u was też?\" myl e większość kobiet ma po porodzie pochwy w porządku, a jeśli któraś ma luźniejszą tę część ciała to są ćwiczenia Kegla, które przywracają dawne właściwości pochwy.

BTW, ciekawe, czy JAKAKOLWIEK kobieta po ciąży miałaby taki brzuch jak choćby ta dziewczyna: http://www.fotka.pl/profil/wisienka010/ Założę się, że nie jest to możliwe (no chyba, że z udziałem chirurga plastycznego).

Gość dxjjkjkj
hehehe gdzie ty mieszkasz w lesie? wystaczy regularny trening i taki brzusio wraca...wierze w to bo widzialm takie efekty u mojej kuzynki ...trzeba tylko cwiczyc regularnie

Gość dxjjkjkj
poprostu albo jestes po 30 lub 40 i nie masz znajomych wsrod 20-25 ktore urodzily dzieci abo obracasz sie w kregu leniwych dziewczyn:P

Ech... Nie wydaje mi się. Najprościej jest odróżnić kobietę z dziećmi od tej bez porównując ich prawdziwy wiek z tym, na ile lat wyglądają. Jeśli 30-latka wygląda na 30 lat lub więcej - ma dzieci. Jeśli wygląda na 27 lub mniej - nie ma :classic_cool:

Gość ciaza to zabojstwo dla sylwetk
dlatego tylu facetow zrywa z kobietami jak sa w ciazy i juz urodza dziecko albo po prostu maja kochanki w w wieku 18-19 lat bardzo atrakcyjne

Gość dxjjkjkj
chyba mnie nie rozumiesz!!! pewnie jestes po 30 i nie widziales mlodych mam:) moglaabym ci wyslac moje brzuszka zdjecie po ciazy ale po co...ja bede cwiczyc dla siebie a nie zeby udawadniac innym ze mozna....

Gość dxjjkjkj
jak kocha to nie zerwie ani nie zdradzi:P

Gość do tylko mita
ale gupi jesteś :) ale to dobrze, idioci są potrzebni, dla rozrywki :)

Gość Chłopie ale o czym Ty
właściwie chcesz kogoś przekonać i po co? Masz swoją opinię i fajnie. :) Nie peroruj tak zawzięcie, bo szkoda klawiatury ;) Mamą nie jestem, ale większość kobiet w ciąży, które znam lub widuję, wygląda ładnie. Szczupłe figury i tylko śliczne brzuszki. :) A po ciąży? Wiele zależy od samozaparcia do zadbania o siebie, a jeszcze więcej od indywidualnych cech. Znam kobiety po ciąży wyglądające jakby nigdy nie rodziły. Znam też takie, które wyglądają piękniej (przed ciążą bezpierśne tyczki, po ciąży kobiety:) ) Myślę, że Twój sposób postrzegania ciężarnych ma wiele wspólnego z Twoją niedojrzałością. Nie mówię tego, by Cię obrazić. Masz 24 lata, tak? Więc jako facet jeszcze masz prawo. :) Jak będziesz tatą tego, co się rozwija w brzuchu Twojej kobiety, to trochę inaczej spojrzysz na sprawę. Sposób postrzegania piękna ma wiele wspólnego z emocjami i uczuciem. Naprawdę ;)

Gość Walnijcie się w te puste łby
CO wy piepszycie, wy jesteście mężczyznami!! Matko gdzie Ci mężczyźni... w sumie napewno nie przesiadują na kafe..... jak można tak piepszyć że kobieta bo ciąży jest gorsza, grubsza, brzydsza itp. Nawet jeśłi jest to co ma przez to sobie podciąć żyły bo jakiś dupek jeden z drugim będzie ją wytykał palcami!!! Pewnie ta "zaniedbana" kobieta ma NORMALNEGO faceta który nie piepszy takich rzeczy jak wy tutaj!!! Ludzie są na świecie ważniejsze rzeczy niż to że kobieta po ciąży nie jest już taka jak przed!!!! No chyba że ktoś jest tak pusty jak siedzący tu panowie i nie mają co innego robić niż pierdolić takie głupoty!!!

Po prostu uczciwie stawiam sprawę. Wasi mężowie Wam tego nie powiedzą, bo i po co? Żeby sprawić Wam przykrość, a sobie zafundować kłótnię? Nie ma szans, żeby po ciąży kobieta była piękniejsza niż przed nią. Co więcej, szansa na to, że będzie choćby równie piękna jak przed ciążą jest równa prawdopodobieństwu trafienia szóstki w Dużym Lotku :P

Nie wiem, gdzie Ty widujesz te ciężarne. Ja żadnych wielorybów nie spotykam. :) Dla mnie jesteś smarkaczem (tak wnioskuję na podstawie postów), więc nie mów chłopcze za mojego męża, bo się troszkę ośmieszasz :) Jeśli dojrzejesz (i wcale nie chodzi tu o to, by Ci się słonie zaczęły podobać :) ), to fajnie, jeśli nie - tylko Twoja strata.

Otóż to: ma wiele wspólnego z uczuciami. Dlatego moje zdanie jest obiektywne, a nie zdanie Waszych partnerów, którzy Was kochają i przez to nie powiedzą Wam pewnych rzeczy. Sam bym zresztą też nie powiedział tego w oczy, co chyba jest oczywiste.

Gość Walnij się w ten pusty łeb
Pewnie jesteś zakompleksionym, obleśnym chłopaczkiem który wieczory spędza na kafe bo go nikt nigdzie nie chce a wypisuje takie bzdury tylko po to żeby z kimś nawiązać rozmowę.... a jeśłi mi napiszesz że jesteś przystojny, mądry itp. to po prostu Ci nie uwierzę bo taka osoba nie wypisuje takich rzeczy.

Gość dxjjkjkj
hehehe widac ze malo znasz sie na ludziach i w malym kregu znajomych sie obracasz, gdybys zobaczyl niektore dziewczyny , ktore maja dziecko gebe byc otworzyl z wrazenia! ale co ja bede wiecj pisac , nie trafiles na taka swojej drodze a jagbys trafil to bys nie mial u niej zadnych sznas ...a wiesz dlaczego...bo jestes szpetny

zauważ że wiele modelek po urodzeniu dziecka szybko wraca do pracy. gdyby nie byłe dalej atrakcyjne nikt by ich z powrotem do pracy nie przyjął!

Mój mąż właśnie parę dni temu mówił, jak wypiękniała jego była koleżanka z pracy, gdy została mamą. Dostała piersi, tyłeczka i innych krągłości :P Wcześniej była jak chłopak. Pudłujesz mój drogi. :) Dziewczyny, czym Wy się denerwujecie? Spokojnie :) Czy zdanie dzieciaka aż tak Was wkurza? Jak można przejmować się czymś takim?

Gość ciaza to zabojstwo dla sylwetk
i dlatego wasi faceci chodza na mlodsze laski albo do agencji

Gość Walnij się w ten pusty łeb
Wiecie co trafiliśy jak szóstkę w totka Koleś jest szpetnym dupkiem który obraża innych żeby mu było lżej. A więć za to że trafiliśmy tą szóstkę należy nam się milion:)

Gość dxjjkjkj
poza tym ...jaki prawdziwey facet z jajami siedzi na damskim fo.dla Ciebie liczy sie tylko seks i przygoda bo jestes jeszce niedojrzalym psychicznie dzieciakiem

To tak, jak z żołnierzem wracającym z wojny z blizną na twarzy: mówi się, że dodaje mu męskości, bo przecież nikt nie powie komuś, kto ryzykował życiem dla Ojczyzny, że jest przez to gorszy, choćby nawet był "gorszy" tylko pod względem drobnego szczegółu urody. Ten sam mechanizm działa u Was i u Waszych partnerów.

Gość dxjjkjkj
damskim forum

Nie wiem, kto chodzi do agencji, może autor tej odkrywczej myśli :) Zawsze mnie zadziwia, jak ubogi jest świat niektórych ludzi. Jak płytki i prosty. Jest mi ich żal, ale cóż. Niektórym pozostają panienki z agencji, dla innych są głębokie związki intymne. :)