Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pomozcieee

po co jest karta mini sd do telefonu??

Polecane posty

witam mam tel sagem my 501x mam problem z blutaczem z wszystkich innych tel da sie zrzucac fotki z tego tel nie czy mqm wlozyc karte mini sd?? moze to pomoze po co ona jest??

Gość Lestat-vampires
a wiesz, że nie wiem :P

Gość nic nie zrozumialam
z tego posta karta pamieci sluzy do tego zeby zrzucac wszystko na nią zamiast na małą pamiec telefonu

Dzięki tej karcie pamięci wgrasz dużo muzyki (np ta 512 MB to ok 120-130 piosenek). A Sagem 501 x ma świetne dzwięki z mp3. Misus to słaba bateria. Miałem kiedyś taki

chodfzi mi o to ze mam problem z blutaczem nie umiem zrzucic fotek na kompa ktos mi powiedzial ze moge to zrobic ta karta ;/ a ja sie nie znam kompletnie

Gość hfh
a do kompa da sie ja wlozyc?? jak to kurcze jjest??

Masz w komputerze Blu Tuu ? Jeśli nie , to : - do karty trzeba mieć czytnik kart mini SD. Jego się wkłada do komputera. Ale potrzebne są sterowniki (program komputerowy) - Ale osobiście polecam kabel USB (ma też płytkę z programem i daje większe możliwości) - i spytaj się sprzedawcy czy będą potrzebne dodatkowe sterowniki

Gość hfh
mam blutacza ale nie da sie znalezc obrazkow zdjec itd ciagle wystepuje failed your send buisness card ;/ a mam jeszcze 2 tel i da sie bez problemu ;/ nie wiem co jest granre ;/ grane

Ja teraz mam Nokie 3110 clasic. Ma Bluutu, ale i tak od razu kupiłem kabel USB. Oprócz dawania z kompa na telefon (i na odwrót) można z komputera sterować tym co jest w telefonie. Za ten kabel dałem 30 zł.

Gość hfh
moze wtym mi pomozesz hmm?? wlaczajac blutacza jest polaczenie ale sa zaznaczone ramki bez tej jednej z fotkami muza itd wystepuje to co napisalam wyzej po ang caly dzien sie z tym mecze