Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BeznadziejnaOsobaZnormalniała

mój problem poelga na tym ze nie chce powiedziec czegoś głupiego

Polecane posty

dlatego tak mało mówie i przez to mnie ludzie nie lubia inni trajkoczą byle co i jak najwiecej i takich się lubi bo w pewnym momencie nie zapadnie krepująca cisza

to nie wiesz, czy to co chcesz powiedziec jest glupie czy nie? wybacz, ale jak ty w ogole chcesz z kims rozmawiac, jak nie wiesz, co mowisz?

Gość moja-skromna-opinia
radzę spróbować na kafe. przełam się, gadaj ile wlezie (tzn. pisz). tutaj nikt nie będzie się śmiał, a jak będzie to i tak tego kogoś nie znasz, wiec co ci zależy. trzeba się przemóc. trzymam za ciebie kciuki 🌻. A jeszcze dodam, że każdemu zdarza się czasami palnąć głupstwo, to normalne ;) I nie staraj sie buyć najbardziej towarzyską i wygadaną osobą, jeśli tak naprawdę masz spokojną naturę. Bądż sobą, a wtedy inni cię polubią :)

no własnie wiem co jest głupie a co nie ale cięzko powiedziec jest coś zeby kogos nie urazic lub zeby niebyło to sprzeczne z moimi pogladami czy tym co wiem moja-skromna-opinia --> hehe :D dziękie tą terapie własnie tutaj już stosuje od dluższego czasu

Gość glowa do gory
(k)nie badz zakompleksiona!

co znaczy to k w nawiasie ?

Gość kfjkgj
Rozumiem Cię,też tak czasem mam,to zależy u mnie od towarzystwa,a jak ktoś mi się podoba to już tragedia.Ale coś takiego nie popłaca,bo rzeczywiście lepiej mają osoby które mówią co im przyjdzie do głowy i nawet jak to jest głupie to raczej nikt im tego nie wypomina.Ja też się teraz uczę tak robić :)

Gość glowa do gory
to mial byc kwiatek dla ciebie, ale nie wyszedl!

ciamkam stolca :classic_cool:

\"cięzko powiedziec jest coś zeby niebyło to sprzeczne z moimi pogladami czy tym co wiem\" tego to w ogole nie rozumiem. chyba nie chcesz byc hipokrytka i mowic wszystko pod publiczke? i co sie takiego stanie, jak kogos urazisz? czy stanie sie cos zlego, zabije cie ktos, uderzy cie, bo go urazilas swoimi pogladami? pomysl sama, jakie to jest niedorzeczne...

Gość Endrju L.
Beznadziejna z jakiego województwa jesteś? :D:D

glowa do gory --> dzięki :P kfjkgj --> jak widać już się niezle w tym wycwiczyłas :) bardzo dobrze , rób tak dalej 🖐️ Ramzes___ --> no włąsnie a w realu na przedstawieniu się i tak też czesto robie :o criminal --> nie zrozumialas to ma nie być sprzeczne z moimi pogladami nie z czyimis Endrju L. --> a o co chodzi ?

trzba bylo przeczytać ze zrozumieniem :O

\"ale cięzko powiedziec jest coś zeby kogos nie urazic lub zeby niebyło to sprzeczne z moimi pogladami czy tym co wiem\" przeciez to mowi samo za siebie, ja przeczytalam ze zrozumieniem. jesli ktos umie czytac ze zrozumieniem, to zrozumial to wlasnie tak, jak ja. dobrze, ze sie poprawilas, bo nikt by cie nie zrozumial.

Gość brwn
ja rozumiem beznadziejna, tez tak czasem mam, ze boje sie cos powiedziec na glos po okaze sie, ze jest to glupie a ja to dopiero zauwaze gdy to wypwiem i ktos inny wysmieje. czasem tak jest, ze nie widzimy danego bledu, do mmentu gdy tego czegos nie wypowiemy. boje sie, z epowiedza glupia idiotka lub tez pomysla a jak czesto gadam glupoty to juz pozniej sama czuje sie jak glupek i wiem, ze inni tez tak o mnie mysla;O

Gość whm
ja cie beznadziejna kocham:)

Gość b estnhw
beznadziejna ma racje!