Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość female 2x

prosze o pomoc

Polecane posty

Gość female 2x

Jestem w irlandii przylecialam tu z moim chlopakiem z ktorym bylam 5 lat ale sie rozstalismy... on pojechal do angli a ja zdecydowalam ze nie chce tu zostac tylko wracam na cypr gzie mieszkalam juz przez rok bo mam tam dobra prace przyjaciol a tu w irlandii nikogo oprucz jego siostry...mam bilet na 16.08 czyli jutro na 6.35 rano a wlasnie sie od niego dowiedzialam ze on bez mojej wiedzy kupil bilet tu do irlandii zeby do mnie przyjechac porozmawiac bo bardzo mnie kocha i chce wrocic, ja nie chce z nim byc pomimo tego ze ja tez go kocham gdyz nasz zwiazek przez ostatnie pol roku wykonczyl mnie do reszty nie moge tez zawiesc mojej przyjaciolki na cyprze ktora kupila mi bilet (gdyz aktualnie jestem splukana) i wynajela dla mnie i dla sebie mieszkanie, on prosi nalega i mowi ze jak polece to moze byc juz za pozno pomozcie mi wybrac leciec i zaczynac zycie od nowa jako singiel czy wracac do kogos kogo kocham ponad zycie ale z kim przyszlosc jest niepewna...mam tylko pare godzin bo o 3 musze wsiasc w altobus na lotnisko do shannon dodam tylko sklaniam sie jednak do wyjazdu na cypr

Gość female 2x
i prosze o rade to odpowiednie miejsce zeby rozmawiac o uczuciach ...

Gość female 2x
Dzieki widze ze nikt nie jest sklonny do dania mi chociaz malej rady...

jedz do kolezanki.jak kocha i jak macie byc razem to przyleci tam, a kolezanka wiecej Ci nie pomoze jak zawiedziesz. TYm bardziej ze pewnie prosilas ja o pomoc. takie moje zdanie

Gość female 2x
no tak ale ja tam chce jechac zeby dac czas jemu i sobie na zmiane bo tylko wtedy jest szansa ze kiedys sie zejdziemy jako inni ludzie ale on mi powiedzial ze przeciez mozemy se zmienic razem ze soba a nie osobno bo wtedy bardziej prawdopodobne bedzie ze juz nie bedziemy razem nigdy...

oj bardzo trudna decyzje masz do podjecia.... ja sama nei wiem co bym zrobila ale jak ja to mowie przyjazn jest na cake zycie a z miloscia to roznie a jak chopak pracuje w anglii to napewno mapieniadze na bilet na cypr : jedna wyplata i tam jest a to zaoszczedzic to nei problem wiem bo sama w anglii pracuje.... a jesi mozna wiedziec to co sie miedzy wami prolo co cie tak wykonczylo?

ja bym jechala do kolezanki i tam gdzie sie dobrze czulas, ale to Ty znasz najlepiej sytuacje Nie mogl przyleciec wczoraj???

Gość female 2x
mam 20 lat zaczelismy byc razem kiedy mialam 15 on jest starszy o 4 lata tak to juz bywa ze jak ma sie jednego faceta w zyciu to niezaleznie od wieku zaczyna sie poprostu po kilku latach psuc ale dla mnie to jest okropny paradoks ze majac 5 letni zwiazek w wieku 20 lat czulam sie jak w 15 letnim upadajacym malzenstwie...ostatnie pol roku zwiedzilismy 3 kraje w poszukiwaniu pracy i nie udawalo nam sie klucilismy sie bez przerwy on jest czlowiekiem z natury oschlym i nie potrafil okazywac uczuc a ja jak kazda kobieta chce byc kochana adorowana chce TO czuc...

dokladnie tak mysle jak zolza. tez mieszkam w anglii i dlatego napisalam ze jak bedzie chcial to przyleci na cypr, bo wiem ze zarobi na to. A Ty wydaje mi sie lepiej jak bedziesz miala ta prace niz bazowala na jego siostrze. lepiej byc samodzielna wtedy jestes pania swojego losu

Gość female 2x
a na cyprze mam przyjaciol nie chce zawiesc kolezanki mam swietna prace ucze sie greckiego mam tam ojca i wiele innych perspektyw ale z drugie strony...milosc

a niech to. lec na ten Cypr koniecznie. I daj sobie spokoj. masz 20 lat i bylas tylko z jednym facetem???? sprobuj czegos nowego, zobacz czego ci brakowalo sorki ze takmpisze. Nie wierze w zwiazki od 15 roku zycia

Gość female 2x
prawde mowiac miesiac sie nie odzywalismy do siebie...i ja postanowilam ze skoro jestem mloda i wolna to moze sie tam zabawie sprubuje czegos nowego ale teraz juz nie wiem czy jesli juz tam bede to bedzie mnie stac na szalenstwamajac na mysli nasza ostatnia rozmowe z moim eks

milosc jest, jutro moze jej nie byc.Z doswiadczenia Ci mowie-nigdy nie poswiecaj siebie dla milosci i faceta. po prostu sie nie oplaca na dluzsza mete

Gość female 2x
postawil mnie w koszmarnej sytuacji od poniedzialku mam wrocic do pracy zapytalam go co tak pozno miales miesiac zeby sie odezwac ale teraz poprostu nie wiem czuje sie jakbym miala zawiesc albo jego albo moja kolezanke na calej lini

Gość female 2x
frontem do...on wyjechal do angli bo tam dostal prace a ja mialam zostac w irlandii i tutaj pracowac z tym ze ja sie tu koszmarnie czuje nigdy nigdzie nie bylam samotna a teraz jestem...mam niby jego siostre ale ona zawsze bedzie strona

Gość female 2x
no i pare dni po jego wyjezdzie rozstalismy sie

przestraszyl sie - nie martw sie na cypr tez przyleci nie mozesz cale zycie ze wszystkiego dla niego rezygnowac-pewnie juz tak bylo i sie przyzwyczail miesiac nie tesknil to niech sp...

jak masz tyle at to jestes starsza ode mnie tylko o rok ja jestem w 2,5 letnim zwiazku i przyjechalam do anglii do mojecho chlopaka i mamy i wrazam za tydzien do polski bo chce miec jeszcze wakacje a pozniej studia on w anglii jest od lutego 2006 i jest miedzy nami ok ale ty majac tye at i takie uczucie w zwiazku nie powinnas sie wahac nad tym co zrobic jestes mloda i pewnie atrakcyjan dziewczyna wiec ruszaj w swiat do przyjaciol i taty oni napewno ci pomoga wiem bo tez mam przyjaciol i zazwyczaj dobrze radza i chca da mnei jak najlepiej:) glowa do gory bedzi eok:*

Gość female 2x
kiedys pracowalam jako modelka ale tak po roku dwuch bycia w zwiazku strasznie sie zaniedbalam przytylam przestalam o siebie dbac dziewczyny na cyprze chodza na silownie imprezy plywaja a ja czuje sie teraz jak brzydkie kaczatko chce to zmienic a wiem ze przy nim znowu sie rozpuszcze

czy Ty byals z nim szcesliwa??? bo na to nie wyglada jesdz jedz koniecznie, masz 20 lat, jeszcze 5 lat mozesz wygladac jak modelka, nie zmarnuj tego

Gość female 2x
bylam z nim szczesliwa przez jakies 3 lata a pozniej klutnie pretensje jego koledzy dla ktorych zawsze mial czas...ble ble ble moge wymieniac i wymieniac ale i tak go kocham bo on przy mnie byl zawsze z tym ze teraz ostatnie miesiace czulam sie z nim jak ze starszym bratem niz z chlopakiem

hehe ja tez nie tyle co si ezaniedbalam aleprzytulam jakies 8kg;/ i to jest masakra jak ogladam fotki z naszych pierwszych wakacji to plakac mi sie chce ze teraz tak wygadam a wtedy gadalam to samo co teraz ze jestem gruba...a bylam naprawde szczupla wazylam 62kg prz wzroscie 172 a teraz 70 abo i nawet 71;/ tragedia a nie odchudzam sie bo mam mojego faceta i wiem ze mu sie poobam taka jaka jestem:D

Gość female 2x
ale to ze go kocham nie zmienia faktu ze macie racje...pojade

Gość female 2x
ja mam 180 i waze 76 kg a wazylam 65 wczesniej

zuch dziewczyna. i tak przyleci 5 lat to nie 5 miesiecy.Ale ja bym i tak sie zastanowila. z ta miloscia to wiesz tak roznie bywa

no to i tak wygladasz lepiej niz ja:P a nie martw sie o nic:) ciesz sie chwila nie mys o tym co bylo jak nie ten to nastepny kupe zycia przed toba:) nie on jedyny i nie ostatni :) pol kwiatu na tym swiatu :P itd:P glowka do gory:*:*:* wiem ze bedzie ci trudno ae masz przyjaciol poradzisz sobie:):*

Gość female 2x
ok jade :))) jutro w londynie 10 godzin mam sie zastanawiac na bezclowce czy dobrze robie ale tak jak i wy tak moja mama powiedzieliscie mi ze nie warto ogladac sie za siebie cenie sobie to dzieki