Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *o nie*

Kto brał Izotek? Prosze o pomoc

Polecane posty

Gość *o nie*

Kazdy kto wie co to za lek,zna juz moj problem.Tak wiec tradzik mam juz od prawie 7 lat.Dermatolog przepisuje mi ciagle jakies zele,kremy,plyny....ale to tylko na twarz.A ja rowniez mam okropne plecy i dekolt-no dekolt teraz jest w miare normalny,ale dlatego,ze biore Diane 35. Nie chce brac tego diabelstwa,bo wiem,ze tradzik i tak wroci i byc moze ze zdwojona sila.Zreszta mi nie ma co wracac,bo nic nie zeszlo.Dlatego chcialabym zaczac kuracje izotekiem.Wiem,ze to cholernie silny lek,wiem jakie moga byc skutki uboczne,ale kazdy kto ma tradzik wie,jak to jest.Dlatego prosze osoby,ktore braly Izotek,aby napisaly jak dlugo braly i czy komus tradzik wrocil bo ponoc zdarzaly sie takie przypadki.No i co wazne-jak sie bierze te tabletki...-ile dziennie ...Bo to chyba droga kuracja.Moj tradzik az taki tragiczny nie jest jak sie go zapudruje i walnie korektor,ale bez pudru wygladam jak potwor.... Dziekuje za wszelkie odpowiedzi 🌼

ja brałam Izotek. Spoko...nie było skutków ubocznych. Brałam zdaje się przez ponad 8 miesięcy...a może i troszke dłużej. Kosztowało mnie to 200 zł miesięcznie+ inne żele i kremy na twarz. Bierze się 1 tabletkę dziennie. Trądzik zniknął. Tyle że kuracje skonczyłam a kilka miesięcy po niej zaczęłam brać tabletki anty. Z tym że mój trądzik jest zdecydowanie hormonalny.

No ja teraz biore Diane,bo tez mam cos nie tak jak trzeba z hormonami,poniewaz tradzik to nie jedyna moja zmora-przetluszczajace sie wlosy,nadmierne pocenie..... Czy Izotek w takim razie bedzie w stanie poradzic sobie z takim tradzikiem? Nie mam zadnych wielkich wulkanow.Tylko szkoda by bylo wydac tyle kasy na bezskuteczna terapie.... No i jeszcze jedno-jedna tabletka to norma w kazdym przypadku czy jak?

przypuszczam że Izotek powinien sobie poradzić. Przecież jest to silny lek. Wydaje mi się że dermatolog może przepisać więcej niż 1 tabletkę dziennie. Ja chyba tak miałam...że na początku brałam 2 a potem kiedy najgorsze minęło - 1. A czy wychodzi Ci najwięcej takich niespodzianek przed okresem, czy raczej nie widzisz różnicy?