Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze o pomoccccccc

Nero-problem

Polecane posty

moze ktos cos madrego mi poradzi jeszcze w zeszlym tyg. nagrywalam muzyke na CD za pomoca Nero, a teraz nie moge , bo wszystko co nagram jest chyba w formacie mp3 bo nie moge tego odtworzyc w magnetofonie :( za pare dni wyjezdzam z kraju i chcialam sobie co nieco ponagrywac a tu ..........:o

robilam tak znam ten program bo mase plyt nagralam, ostatnio w zeszlym tyg a teraz nie moge 😭 tylko plyty marnuje bo co nagram to nie idzie odtworzyc w zwyklym magnetofonie 😭 dzieki za odzew

sciagam sobie jakis inny program , bo jak tak dalej pojdzie to do samego wyjazdu nic nie nagram:(

mozesz nagrywac za duza predkoscia... niektore odtwarzacze czytaja tylko do predkosci okolo 8x... wiec jak nagrasz 52x to nie bedzie czytal... sprobuj nagrac nizsza predkoscia mozesz tez miec za duza pojemnosc plyty.. takie tez czasami sa nie odczytywane a jak masz jakis super exstra nowy odtwarzacz, to moze nie czytac plyt nieautoryzowanych... jak nadal nie bedzie dzialalo daj znac... aha i sprawdz po nagraniu czy ida na kompie plyty, bo jak nie ida tomoze byc wiecej usterek

:o sciagnelam jakis program Burn4Free i tez tak samo mi sie nagralo :( plyte odczytuje tylko na kompie, a na magnetofonie nie magnetofon ma pare lat zadna nowosc :) zawsze wszystko mi sie nagrywalo-piosenki sciagam przez Misia (jak zawsze ) nie mma pomyslu -zostaly mi tyle 2 czyste plyty ehhhh tytlko czas marnuje :(

zaraz sprawdze ale ja nic nie zmienialam w ustawieniach to dlaczego teraz nie moge nagrac :( cholera nawet wczoraj wykasowalam nero i na nowo zainstalowlam i lipa:o a w tym nowym programie to nie wiem jak predkosc , ale wszedzie nagrywam audio cd

w nero mam 48x jak mam zmniejszyc na mniej ? wlasnie tego szukam

sprawdz z jaka predkoscia nagrywa... najczesciej nowe nagrywatki nagrywaja z predkoscia´standardowa okolo 52x lub wiecej, a to na stare odtwarzacze jest za duza predkosc i laser nie \"nadaza\" z odczytywaniem danych... zmniejsz tak do 8x, nagrywac sie bedzie dluzej, ale wieksza pewnosc jest, ze cd bedzie czytalo

ale jak zmniejszyc -kontroluj predkosc napedu?? tam nic nie moge zrobic, jest max ustawiony i nie moge nic zmienic :( i dlaczego wczesniej nagrywlam na tym samym sprzecie bez problemu, dziwne to wszystko

powinnas miec menu rozwijane, nie pamietam gdzie sie znajduje w kazdej wersji, ale musi byc cos takiego jak dane do nagrywania czy jakos tak... nie mam przed soba kompa z nerowiec nie moge powiedziec na 100%, ale musi byc menu rozwijane... bedzie napisane 48x(7200) i zmniejsz na 8x albo mniej jak masz duzo czasu :) ale 8x powinna byc ok

no tak:D odtwarzacz cd no ale to jest dwa w jednym wiec moge napisac magnetofon:p

powinna byc albo zakladka albo cos takiego jak opisujesz plyte, to gdzies jest taka mozliwosc.. nie w kontroli predkosci

ok szukam

oki juz wiem napisze jak mi poszlo za jakis czas dziekuje za porady milego dnia

nagralam z predkosci 16x i.................zmarnowalam kolejna plyte 😭 juz nie mam pomyslu-zostalo mi tylko 1 czysta plyta przeciez to jest nienormalne :o

no to ja juz nie wiem... moze to byc wina plyty... npo niektorych tych tanich sie nie da odtworzyc w cd...

kupilam najtansze za 70gr, ale ostatnio mialam lepsza i tez nic jade do sklepu to kupie jezscze dwie jakies lepsze-moze to cos pomoze :o