Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kazujoszi funaki

czy mozna szybko powiedziec kocham

Polecane posty

Gość kazujoszi funaki

Czy mozna powiedziec dziewczynie po 2 miesiacach znajomosci ze sie ją kocha? czy to nie za wczesnie czy to ją nie przestarszy? mi sie wydaje ze ona tego chce zebym tak powiedzial ale moze sie myle w kazdym razie tak czuje i faktycznie tak jest ze ja kocham moze za mocne slowo kocham w kazym razie na pewno zakochalem sie.. jak dziewczyny zaregowalybyscie po 2 mcach na takie wyznanie

Gość ihaha
możesz powiedzieć np. chyba się w Tobie zakochałem. \ będzie mniej oficjalnie, jak na początki znajopmości

Gość mozna i po 2 tygodniach

Gość kazujoszi funaki
hehe ale tak naprawde jaja jest roznica pomiedzy zkochaniem sie a wyznaniem slowa kocham cie - ciekawi mnie to strasznie czy to czasem nie oznacza to samo

Gość ejjj zle radzicie
ja powie"chyba sie zakochalem" to kicha bedzie.. powiedz jej ze sie w niej zakochales a nie ze CHYBA sie zakochales

Gość ihaha
no jest różnica. Wg mnie zakochać się, a kochać to jest różnica. Zakochać się można na miesiąc, rok. Kocha się na zawsze.

Gość kazujoszi funaki
w sumie masz racje no to jest roznica ale od zakochania sie zaczyna... dzieki za rady z tym kocham cie poczekam jeszcze

moj wlasnie tak do mnie powiedzial...na poczatku bylo,ze mnie uwielbia,pozniej ze sie we mnie zakochal,ze darzy mnie uczuciem a teraz nieustanne KOCHAM CIE ;)

Gość misssssssssssiolka
a jak facet mowi dziewczynie ze ją uwielbia bo mu życie rozjaśnia, to znaczy to cos wiecej? czy moze to byc przyjacielskie?

Gość dziewczynaaa222
hehe ja powiedziałam ze Go kocham już po tygodniu... i nie pomyliłam się bo już 7 lat mu to mówie codziennie a on mi :) :) hihi

uwielbiam raczej przyjacielskie ale bardziej oficjalne niż "lubię" więc to chyba coś więcej moim zdaniem... a za wcześnie nie ma co mówić "kocham" lepiej poczekać i wyczuć czy ona cos czuje do Ciebie bo później bedą gadki tak szybko się zakochałeś a teraz co...itd.

Gość dziewczynaaa222
ale ja się wstrzeliłam dobrze hihi

Gość spi
Jeśli tak czujesz, to powiedz.

Gość Woow a ja
usłyszałam to PO ROKU!!!!!!!!!!!!! I wiem że to była prawda.