Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malutka_dziewczynka

O obciaganiu

Polecane posty

Gość malutka_dziewczynka

Mam pytanie do facetow. Co myslicie o uleglej kobiecie ktora kleczy i wam obciaga? jakie wtedy macie mysli? co myslicie o niej? Jak ja traktujecie w waszej glowie? Odpowiedzcie szczerze

Gość kwiatek6666
a co maja myslec? jak obciagasz nieznajkomemu na dysce to pewnie to ze ejstes latwa jak obsluga pluga.smieszne te niektore wasze pytania hehe

Gość malutka_dziewczynka
a po czym wniskujesz ze ja pytam o takie obciaganie?? Z autopsji ?Pytam o oralny seks w ZWIAZKU.

Gość hgf
w czasie ciagniecia mysli sie tylko o doznaniach.trudno sie skupic by myslec o czymkolwiek innym

Gość ja w zwiazku
to co ma myslec, ze go kochasz i akceptujesz calego. ale to z kobiecego punktu widzenia

Gość ja w zwiazku
"JAK" a nie "JA" w zwiazku mialao byc

Gość malutka_dziewczynka
z kobiecego punktu widzenia to ja wiem jak jest,, ale co jesli facet cedzi przez zeby teksty typu "ssij suko, ciagnij mocniej, wyrucham cie w usta zarraz moja dziwko" A potem mowi ze to dlatego ze jest tak podniecony ze sie nie moze opanowac?

Gość hgf
ssij suko jeszcze przejdzie ,ale za ten tekst -wyrucham cie w usta zarraz moja dziwko powinnas mu mocno scisnąc jaja .To go nauczy pokory.

prawda jest taka, ze jesli pzowolisz mu na takie tekstyto na bank skorzysta z tego przyzwolenia. gdyby moj facet czyms takim rzucil w stosunku do mie, to nici z lodow. na zawsze. seks, podniecenie, bliskosc nie zwalnia z szanowania partnera. i mysle ze jelsi facet tak mowi (za przyzwoleniem) to w danej chwili tak o kobiecie mysli.

Gość malutka_dziewczynka
ale on zawsze twierdzi ze to tylko seks i ze mnie bardzo szanuje i podziwia, a ja nie moge sie w tym wszystkim odnalzec :(

Gość jak w zwiazku
widzisz panowie nie chca sie wypowiedziec

Gość hgf
ja jestem facetem :) juz mowilem jak rzuci ten tekst jeszcze raz to złap go za jaja i scisnij .W czasie seksu wisza swobodnie wiec łatwy jest dostep.

a co mamy myśleć poprostu nam jest wtedy dobrze i chcemy byście często to robiły. Oczywiście cały wytrysk połykacie. Mówie tu o stałym związku, a nie przygodnym obciąganiu.

dla mnie sprawa jest prosta (tak jak z piciem i zdrada po alkoholu). to ze jest podniecony i Cie wyzywa (i to ze wypil i zdradzil) to zadne wytlumaczenie. nie szanuje Cie. niby kocha. gdyby kochal to moglby sie opanowac. z reszta nie jest ziwerzeciem i moze trzymac jezyk za zebami.

Gość hgf
to jeszcze przejdzie -ssij suko -choc nigdy bym tak sie nie wypowiedzial do kobiety.TEn zaś jest chyba za bardzo obrazliwy = ``wyrucham cie w usta zarraz moja dziwko``

Gość jak w zwiazku
dla mnie wszystkie te texty sa obrazliwe. jak by mi tak powiedzial to papa lodziki

Gość kajtek0123
Malutka a chciałabyś mi obciągnąć? ty mi będziesz obciągała a ja będę na bierząco mówił ci o moich odczuciach. OK?

Gość malutka_dziewczynka
moze ktos jeszcze napisze?

Gość malutka_dziewczynka
odswierzam

Gość to może odwróćmy
sytuację i niech się wypowie jakiś mineciarz...

Gość mineciaż
nie chcem ale muszem :(

Gość czego nie chcesz ale musisz
? przemoc w związku? lizanie cipy bo nie będzie kolacji?

Gość a mnie tam podnieciło
to ssij suko, albo moja dziwko ;] nie wiem czy sama bym z chęcią nie krzyczała 'jestem twoją dziwką, mocniej!' :D:D

Gość eeettt pieprzyta nie solita
moi drodzy

Gość mineciaż
nie wypada po lodziku nie wylizac patelni :o lubie miec obciaganego kutasa, ale mineta podoba mi sie tak na srednio :classic_cool:

Gość a przed lodzikiem
bardziej wypada?

Gość on-wawa
Myślę o tym że jest mi przyjemnie, lubię patrzeć jak kobiece usta obejmują członka, i jak zaciskają sie na nim kobiece palce. Chociaż żona nigdy nie połyka i zawsze udaje obrzydznie spermą przy jej wycieraniu. Minetę zawsze robie przed lodem, jestem wtedy podniecony, członek stoi (jedynym kłopotem jest jego ślinienie). Taka kolejność mi odpowiada, bo żona lubi jak mam prędko wytrysk, aja lubię z kolei, pobyć troche podnieconym. Przy lodzie nic nie mówię, jedynie spoglądam od czasu do czasu na całą akcję. Lubię też dotykanie i całowanie jąder, lecz żona już od dawna tego nie robi, ale cieszę się z tego co jest, bo jest wiele kobiet które brzydzą się penisem. Moja zona dawniej (mamy długi sataż) lubiła patrzeć jak siusiam, szczególnie w podróży w lesie. Generalnie podczas takich pieszczot nie mam żadnych skojarzeń z dziwkami, może dlatego że nie korzystałem z ich usług. Zamiast coś mówić lubię też podczas loda patrzeć na rozkraczoną cipkę, lub wkładac do niej język, trudno wtedy coś mówć, a podniecenie sięga zenitu. Może to zaproponujesz swojemu partnerowi i problem komentarzy się sam rozwiąże?