Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agnieeecha

jestescie para... wyjazd w dwojke czy ze znajomymi?

Polecane posty

jestem z chlopakiem 4 lata, jezdzilam zawsze we dwojke z nim, 3 lata z rzedu. W tym roku kolezanka ze studiow zaproponowala mi wspolny wyjazd nad morze, ona tez z facetem(moj chlopak nie zna jej goscia). Waham sie, bo w sumie chcialabym zebysmy mieli tez duzo czasu dla siebie(lozko itp.)... Jak wy jezdzicie?

Gość ATORKI
ja w tym roku bylam ze zanjoma parka i bylo fajnie praktycznie e dzien bylismy sami , a wieczorkiem ze znajomymi wspolne piwko imprezka.Przeciez bedziecie miec oddzielne pokoje , a czasem towarzystwo dodatkowe sie przyda, zwlaszcza jak bedzie brzydkla pogoda:)

hmm... nie wiem jak zareaguje na ten pomysl moj chlopak. jak sie jest tylko we dwojke, to takie wczasy moga zblizyc bardzo, np. spacer samemu po plazy, kapiele, zachody slonca itp ;) jakbysmy jechali z eznajomymi to mysle, ze tez trzeba ustalic plan dnia jakos pod nich, wspolne jedzenie itp. tak mi sie wydaje. Moje kochanie nie zna jeszcze chlopaka mojej kumpeli, ale w sumie bylby plus bo oni autkiem sie wybieraja. Juz sie troche przyzywczailam do wyjazdow tylko razem :) a dzien spedzaliscie faktycznie osobno?

Gość zła ciotka
jak jestescie już tak długo razem, to moim zdaniem nie musicie już sie tak "poznawać" , znacie sie już dobrze - a tez wcale nie bedzie tak, że musicie wszedzie i wszystko robić w czwórke - macie komóry, mozna sie zdzwonic w każdej chwili umawiacie się , ze o 13 się spotkacie w smazalni, a potem pójdziecie na plażę razem - a wczesniej robicie, co sami chcecie; nic nie musicie pod nikogo ustawiac, oni tez sa parą i tez by chcieli spedzic trochę czasu sami

Pewnie i tak traficie na noclegi w innych domkach...kazdy wstaje o innej porze, posiada inne upodobania do spedzania dnia....ja z moim facetem lubimy wylegiwać sie a plaży inna para, która z nami była nie przepadała za taka forma, wiec praktycznie tak jak poprzedniczka napisała wieczoey spędzalismy razem. To tez nie zawsze..... radziłabym przed wyjazdem zapoznać panów...wybierzcie sie w 4 na pifko, aby sie poznali i troche polubili :) powodzenia

Gość jest i druga strona
Można pomyśleć nie tylko o swimmingowaniu ale o swingowaniu