Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zakochana Ona

Boję się...

Polecane posty

Gość Zakochana Ona

Mam kolezanke, która przebywa aktualnie za granica, byla moja przyjaciolka ona zostala tam a ja wrocilam do Polski, mam fanatstycznego chlopaka, aledostalam obsesji na punkcie tego, ze on moze mnie rzucic dla niej, ona wraca we wrzesniu, jest kokietka, ma cos w sobie, moj chlopak nawet to przyznal. Ogolnie podoba mu sie ale tylko tak wizualnie bez zadnych podtekstow. Jednak jakis tydzien temu mialam sen, ze on odszedl do niej, mowil, ze ja kocha, lecz potem wrocil do mnie i od tego dnai kiedy mi sie to przysnilo dostalam swira a nie potrafie nad tym zapanowac i mysle caly czas :( mimo iz wiem, ze on mnie bardzo mocno kocha. Czy wam zdarzylo sie ze chlopak zostawil Was dla koklezanki??

Gość uspokoj sie dziewczyno
co ma byc to bedzie

Gość Zakochana Ona
Ale ja bym czegos takiego nie przezyla. Wiem, ze kocha mnie na maxa, ale jednak obawiam sie tego przez ten cholerny sen ;-/

Wydaje mi sie ze ten cholerny sen jest spowodowany wylacznie tym ze ciagle o tym myslisz.

Gość ATORKI
hehe ja czesto mam jakies takie chore sny, ze moj luby odhcodzi albo zadradza, wiec sie nie przejmuj, poprostu to twoja podswiadomosc, za duzo o tym myslisz dlatego ci sie przysnilo:)