Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BezndziejnaOsobaGermanka

nie wiem czy w ogóle próbowac zc normalnie czy od razu strzelić sobie w leb w

Polecane posty

dzień konca wakacji ? bo to chyba nie ma sensu nie jestem człowiekiem normalnym ani nawet egzystencjonalnym :o

Gość ja Cie moge zastrzelic
i chyba mi to nawet sprawi przyjemnisc...

dobra ale nie rzucaj pustych słow na wiatr już się zoobowiązałas i koniec gatki licze na szybką i bezbolesną smierc celuj prosto w rdzen kregowy albo gdzies w okolice potyliczne to nie są żarty !!

Ariene mogłabś w kńcu przestać ziewac ? :o weż sie w końcu porządnie wyspij dziewczyno we wrzesniu tez tu bede przesiadywać wiec na nic nie liczcie :o

Gość tez tak pieprzylam jak
potluczona, dopoki pewnego dnia smierc nie zajrzala mi w oczy. dziecko, opanuj sie!

Gość ja Cie moge zastrzelic
podaj miejsce i czas... zalatw tez bron, strzele Ci gdzie tylko bedziesz chciala, bylebys przestala zakladac te debilne topiki...

Gość zła ciotka
wydziwiasz idź do psychiatry, i to nie jest złośliwość tylko normalna rada - masz jakies lęki, a szkoła to jest normalne środowisko nie możesz sie izolować od ludzi, pracuj nad tym, moze trzeba będzie zacząć brac lekarstwa no chyba ze pójdziesz do klasztoru

Gość wakacyjna nuda to zabojstwo
dla takich dzieciakow ktorym sie w d.u.p.i.e przewraca. poszlaby gdzies popracowac, nauczyc sie czegos. nieee... lepiej siedziec na dupie przy necie i smęcić. dzieci neo :O🖐️

nie mam broni :O myslałam ze Ty masz :O ale nie ma tak dobrze już się zoobowaizalas więc masz te broń załatwić zła ciotka --> no wiem ale to zbyt wszystko komplikuje a i tak daje mala sznase na wyleczenie po co truć dupę innym :O Ariane84 --> piszcie ze moje watki czy wpisy nic nie wnosza Twoje to już wogóle przynajmniej w moich topikach co nie wejde to widze jak ziewasz :O tez tak pieprzylam jak --> a co się stało konkretnie ? jak nie chcesz to nie pisz

wakacyjna nuda to zabojstwo --> ja mam tak przez caly rok 🖐️ :O