Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

krowy sie pasą

CZY WY WIDZICIE CHOĆ JEDNĄ WADE W TEJ FIGURZE....JEST CHYBA IDEALNA..

Polecane posty

Gość okt
brak wciecia w tali brak biustu cos ma z udami i w ogole nie jest idealna

Gość ja nic do nich nie mam
mala talia

Gość ja nie widzę piersi
oraz grama opalenizny - choćby z balsamu - nie cierpię takiej bledzizny brr

szkoda ze nie wiesz ze teraz opalenizna jest niemodna .. na zachodzie wszyscy to wiedzą a u nas w Polsce dalej te solarki chodza ..wstyd zobacz na gwiazdy takie jak angelina jolie i nicole kidman oraz inne sałwy..one wszystkie są białe i nieopalone i wygladaja elegancko i z klasą ..tylko chłopki kojarzą sie z opalenizną mocną.

Gość yyyyyyyyyyyyyyyt
mi tam sie nie podoba, taka malo kobieca. nie chodzi wcale o piersi, bo moza miec male i kobieca figure, ale ona jakas taka dziwna jest ps. to jest ta aktorka ktora grala w pamietniku ksiezniczki?

Gość MATKO JUZ WYMIENIAM WADY
1 CHUDA JAK SZKIELET 2 MAŁA TALIA 3 MAŁE PIERSI ALE NAJWIEKSZA WADA TO ZA CHUDE CIAŁO.

Gość ona ma maly biust
w sumie ona ma normalny biust tylko taki stanik od kostiumu co zmniejsza cycki.gdyby wypchala innym stanikiem pisalybyscie ze ma za duze balony..ot co..wszystko zalezy od stanika. ja mam cycki rozmiaru E wielkie a jak ubiore takie luzn ebikini to od razu inaczej i nawet mnie posadzaja ze zmniejszalam.hehe

Gość chyba jednak nie
okropienstwo - wcale nie widac linii w tej sylwetce - wszystko klocowate i zlane a dziewczyna jest chuda. nie ma ani jednego atrakcyjnego, zgrabnego fragmentunie mozna jej nic zarzucic ale nie ma czym sie zachwycac - doslownie niczego nie ma ponad przecietnego

Gość całineczka
o rany, beznadziejna figura:o Nie,żebym była idealna, bo oponki z brzuszka sie pozbyć nie mogę, ale takiej figury, bez cyca i bez talii bym za Chiny nie chciała, wolę moją oponkę;)

Gość ALE ONA MA TALIEEE
ALE ONA MA TALIE I TO WYRAZNIE ZARYSOWANĄ BO WIDAC TO NA PIERWSZEJ FOCIE ZE TAKIE MA SPORĄ .SLEPE JESTESCIE CZY SUGERUJECIE SIE DRUGA FOTA NA KTÓREJ TAKLIE ZAKRYWA ŁAPAMI..ECH

Gość ja nie widzę piersi
mnie nie interesują mody - nie podążam ślepo za nimi. bledzina jest brzydka, dla wielu wrecz odpychająca i już (tak samo jak spalenizna - wypośrodkować to trzeba)

Gość jedna-taka.pelna-nadziei.22
jasne [nie blade] jest piękne :D

Gość całineczka
to nie jest talia, to jakaś krzywizna, która jeszcze bardziej "zbrzydza"jej sylwetkę:o Ja też nienawidzę bladości , jest po prostu brzydka, chociażby Hollywood nie wiem co mówiło. Brzydkie są blade laski i już. Moda...też mi coś...

Gość ALE ONA MA TALIEEE
angelina jest blada i jest przepiekna..

o tak kiedy widze takie fotki odrazu mi lepiej a moje kompleksy odchodza w zapomnienie ;)

Gość jakas taka
obła jest...

Gość ja nie widzę piersi
angelina również jest paskudna. może chociaż zaagłodzi się i przstanie pokazywać sie publicznie:O

Gość ALE ONA MA TALIEEE
co to znaczy obła?

Gość idealna to chyba żart
:O ma bardzo małe wcięcie w talii i uda, które się złączają:O do ideału to jest jej bardzo daleko, ale nie wygląda źle i pewnie wiele lasek może jej zazdroscić

Gość idealna to chyba żart
:O ma bardzo małe wcięcie w talii i uda, które się złączają:O do ideału to jest jej bardzo daleko, ale nie wygląda źle i pewnie wiele lasek może jej zazdroscić