Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stara doopa

różnica wieku a dziecko?

Polecane posty

Gość stara doopa

Mam 19 lat,moj facet ma 25, jesteśmy razem od roku. A on już planuje żeby robić dzieci i chce mnie zamienic w kurę domową. Zanim go poznałam chciałam miec dziecko dopiero przed 30, pozniej gdy dostałam sie na studia i sie zastanowilam nad nami i naszym uczciem stwierdzilam,ze po zrobieniu mgr'a będę juz gotowa i bedziemy mieli stabilne zycie itd, on dalej naciskal wiec sie zgodzilam,ze zrobie za 3 lata licencjata i mozemy pomyslec o dziecku,a on dalej nalega i ciągle o tym dziecku mowi. Wiem,ze bylby dobrym ojciem,jest odpowiedzielny,ma juz wlasne mieszkanie, dobrze zarabia itd wiem ze by mi przy nim pomagal,ale czemu kurcze on nie moze zrozumiec,ze 19 lat to stanowczo za malo by miec dzieci??? czyzby to byl koniec naszego stosunkowo krotkiego zwiazku?

Gość nie daj sie wkopac
jestest mloda , ucz sie , szalej , zdobywaj wyksztalcenie i niezaleznosc!!!!!!!!!!!!!!

Gość stara doopa
tak wlasnie chce,tylko że on tego nie rozumie:( A j go tak kocham,nie hcce wybierac kurcze, a on nie widzi na jakie kompromisy chce pojsc:(

Gość stara doopa
:):):) i wychowywałto dziecko? w sumie niezła myśl;) ale tak powaznie..czemu on jest tak głupio upraty? czemu nie dociera do niego,ze zeby dziecku bylo dobrze musi miec odpowiedzialnego ojca i matke tez? ze samo to,ze on jest szalenczo dorosły nie wystarcza?

Gość u mnie na odwrot
ja bym chciala- instynk macierzyski caly czas sie odzywa.. a Maz nie chce, roznica wieku miedzy nami 1.5 roku, i caly czas slysze-pieniadze, dom, praca, az przyjdzie czas kiedy bezie za pozno.. chociaz wiem e nie byloby latwo wiem ze byloby pieknie.. (21 i 22) stara doopa- jezeli tak czujesz jak czujesz- porozmawiajcie spokojnie, przedstaw za i przeciw( rozumiem ze jest wiecej przeciw) i On musi to zrozumiec kocha to poczeka:). powodzenia!

Gość nie daj sie wkopac
Pewnie chce Cie "usidlic" :o pamietaj,ze bez wyksztalcenia , z dzieckiem , zalezna od faceta daleko nie zajdziesz....

Gość stara doopa
no my z pieniedzmi ci mieszkaniem problemu miec nie bedziemy,bo on duzo zarabia i nawet gdybym nie pracowała to wiem,ze nas utrzyma (i prosze bez glupich komentarzy,ze poleciałam na kase ). Ale ja jednak chce byc chociaz trochę niezalezna i zarabiac,a zeby zarabiac musze miec wyksztalcenie,aby je zdobyc potrzebuje czasu i zaangazowania,a wiem ,ze przy dziecku bedzie z tym ciezko.