Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajnik8

mam pytanie

Polecane posty

Gość pytajnik8

czy w kazdym sklepie na konec dnia jest liczona zebrana kasa?? i jak to sie odbywa z tymi paragonami? wie ktos moze? bylabym wdzieczna

Gość niunia111999
w każdym. I stan gotówki musi sie zgadzać z paragonem dobowym zrobionym przez kase.

Gość oj nieładnie...
chcesz okraść sklep :classic_cool:

Gość pytajnik8
niunia, a na tym paragonie to jest ciagle podliczana suma?? tak ze potem nie trzeba jej dodawac?

Gość czego nie kumasz
masz raport doboby i kwota na końcu musi być zgodna ze stanem kasy !

Gość pytajnik8
nikogo nie chce okrasc, to mnie okradziono😭

Gość niunia111999
nic nie robisz z tą kwotą po prostu jest to suma wszystkich paragonów z dnia (konkretna kwota).

Gość pytajnik8
super dzieki:(

pytajnik8 -> współczuję. Moja ciotka ma swój sklepik i też ją kilka razy okradli...

Gość czego nie kumasz
Na raporcie musisz mieć wszystkie zwroty czy reklamacje ;)

anie pomysleliscie np o tym... dajmy ze pracuje w sklepie, ktos kupil np 5 butelek wodki po 25 zł, nie wbiłam jej na kase, wieczorem sprawdzaja czy kasa zgadza sie z raportem fisklanym-zgadza sie. proste sklep jak masz to nie licz kasy fisklanej, ja np bar licze w ten sposb ze wsyztskie faktury licze po cenie sprzedazy, wpsuje w zeszyt, na innej stronbie pisze ile wzielam pieniedzy z kasy, a na innej za co placilam.... pieniadze ktore wzielam z kasy i za co placilam odliczam od tych faktur co liczylam po cenie sprzedazy i wtedy wychodzi mi ile powinnam miec na stanie. ostatnio za 8 m-cy brakowalo mi 2 tys zł. to jest nic.

zapomnialam napisac, za te 5 butelek biore pieniadze do kieszeni i sie nikt nie zorientuje, chyba ze na remanencie

Gość pytajnik8
dzieki:) to nie chodzi o to, ze mam sklep i mnie w nim okradli, ale po prostu kupowalam w nim i wydali mi za malo ale zorientowalam sie po wyjsciu ze sklepu i mi nie wierza:( wiec musze sie tam przejsc jak podlicza stan dzisiejszego utargu...i moze laskawie mi zwroca kase

Gość czego nie kumasz
ty żartujesz?????? Oni mają obowiazek zrobic to przy tobie na miejscu !!! Tak byś ty nie miała watpliwości , że mówią prawde , a nie czekała nie wiadomo do kiedy . ps. Mam doświadczenie również jako kierownik sklepu i znam prawo .

Gość czego nie kumasz
Trafia mnie jak się wykorzystuje niewiedze ludzi !!! No jak można !

Gość po co zawalasz forum
takimi debilnymi pytaniami???

Gość pytajnik8
babka powiedziala mi ze teraz mi tego nie bedzie liczyc:( wiec pomyslalam, ze przyjde pozniej .. ja nie znam prawa dot. sprzedazy:(

Gość pytajnik8
babka powiedziala mi ze teraz mi tego nie bedzie liczyc:( wiec pomyslalam, ze przyjde pozniej .. ja nie znam prawa dot. sprzedazy:(

Gość pytajnik8
babka powiedziala mi ze teraz mi tego nie bedzie liczyc:( wiec pomyslalam, ze przyjde pozniej .. ja niestety nie znam prawa dot. sprzedazy:(