Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość henio sk

praca w japonii?

Polecane posty

Gość Anna Zwierze
Tez chce do Japonii Co to jest KURTYZANKA?? Placa za to 10000 USD mies

Gość 90000000000000000000
ja też !

W japonii białe kobiety zatrudnia się do samego siedzena w restauracji- jako ozdoba :) Wiem, ciotka pojechała, pracowała, znalazła męża i obecnie jest w ciązy :)

jestes gotowy na inna kulture na inna mentalnosc na innych ludzi ? bedziesz potrafil to zrozumiec ? mnie osobiscie tutaj by zainteresowala wiza do Japonii.

Gość tam jest zycie jak w raju
japonczycy ponoc placa za wachanie majtek ogromne pieniadze. Mam kolezanke ktora otworzyla firme ktora oferuje takie noszone majtki. Maja tam takie automaty na ulicach z noszonymi majtkami. Troche dziwne ale to jest zupelnie inna mentalnosc i panstwo

to prawda,że gajdzinki budzą sensjację... Kuzynka teraz tam siedzi,już się przyzwyczaiła do nieustannego błysku fleszy. Zdjęcie dobrze pokazuje niebo japońskie-w większości miast jest poprzecinane kablami-podobno dla polaków to smutny widok.Takie..uwięzione to niebo.

Gość ciekawssska
Do ma_rka: A wiesz może, z jakiej agencji wyjechała Twoja ciotka? Masz jakieś namairy na pewna firmę? :)

Gość blachara z niemiec
wiza do japonii nie jest potrzebna. biale kobiety sa nietykalne i maja wszystko czego zapragna. pensje sa kosmiczne

Gość ONA_Kielce
czy to jest prawda ze faceci w Japonii maja male ,,interesy,,?

ciekawssska ona wyjechala w celach turystycznych, a została tam chyba z rok. Teraz umie perfect japoński, siedzi w firmie polsko-japońskiej w wawie, zarabia 7000 tysięcyc i żyje. Nie trzeba wyjeżdżać z żadnej agencji, o prace dla polek jest bardzo łatwo. Japończycy zrobią wszystko, żeby mieć białą kobiete u siebie. ONA_Kielce to są stereotypy, tak jak mówi się ze murzyni mają duze, a to wcale nie prawda, bo to indywidualna sprawa każdego faceta i rasa nie ma na to wpływu.

Gość margetita
tam sie dobrze zarabia, moja kumpela tam pracuje jako organizator imprez i fajnie mówi po japońsku, zresztą Japońcy bardzo lubią Polaków

Gość biala jak snieg
a ile placa za takie siedzenie w restauracji?? I czy mozna tam zdobyc prace tylko z angielskim?

Gość margetita
myślę że tak

Gość japonesa
nauczenie sie prefekt japonskiego jest niemozliwe, nawet dla bardzo intelignetnego czlowieka.

Biała po co Ci angielski jak Ty siedzisz w barze jako ozdoba, żeby Japończycy mogli na Ciebie patrzeć :P ale po angielsku dogadasz sie spokojnie, moja ciotka jak jechała znała tylko angielski i troche japońskiego. Ile jej płacili nie wiem, nie pytałam o to, ale ustawiła się kobieta bo jak wróciła mogła sobie pozwolić na 4 pokojowe mieszkanie w wawie. Wiec chyba źle nie płacili.

Gość japonesa
perfekt w rok,

PS Tez nei wierze ze po roku zna perfekt japonski Za Chiny ;) nie uwierze :D

Gość biala jak snieg
ale jak, ja sobie siedze i na mnie sie gapia jak na obrazek???? To chyba jednak nie dla mnie...

biala jak snieg własnie tak. Nie musisz nic robic, siedzisz, umilasz czas i jesteś ozdobą. I koniec Twojej roli.

To to wiemy co znaczy odwieczne marzennie Polakow Oby Polska byla druga Japonia :D

Ma_rka A czemu ciebie tam nie ma Masz dojscia ... wiec ..zycie jak w raju ..

AB rh+ bo obecnie się ucze i chce zdać mature, zacząć i skończyć studia. Potem okaże się co dalej.

Gość japonia to jest raj
mowie wam