Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfdfdfdf

duszę się w tym świecie

Polecane posty

Gość dfdfdfdf

czy ktoś też tak ma? ten świat wydaje mi się bardzo ograniczony, nie mogę sobie znaleźć miejsca i nie wiem co ze sobą zrobić. jakieś takie dziwne uczucie ciasności i nie pasowania do tej rzeczywistości. chciałabym czegoś więcej, to co jest mi nie wystarcza, duszę się w tym wszystkim, mam za mało przestrzeni. chciałabym czegos więcej, innych światów, ten mi nie wystarcza a jednocześnie wiem, że nie mogę/nie umiem się stąd wyrwać. czuję, że jest cos więcej poza mną, nie dostrzegam tego bo nie mam do tego zdolności, chciałabym bardzo to zobaczyć ale jednocześnie boje sie na to otworzyć. ludzkie przyziemne sprawy męczą mnie. tęsknię sama nie wiem za czym, za czymś nowym i jeszcze niepoznanym. fascynują mnie różna zjawiska paranormalne i marzę o tym, żeby kiedyś cos takiego niezwykłego mi się wydarzyło. chciałabym choć na chwilę oderwać się od ziemi...

Gość zacznij
praktykować LD i OOBE , czyli Sen świadomy i podróze astralne, jeśli nie wiesz, co to jest, poszukaj w google, tam jest pełno materiałów na ten temat w necie. Te praktyki są lepsze od narkotyków.

zacznij podrozowac - w miare mozliwosci. ja sie dusze wsrod glupoty, wsrod ludzi uwazajacych za najwiekszego filozofa stulecia P.Cohelo itp., przy takich sytuacjach kiedy opadaja mi rece...i powieki. dlatego wyjechalam, chociaz na chwile. i chodze sladami Joyce*a ;)

Gość zacznij
i muszę ci powiedzieć, ze ja też tak mam

Gość dfdfdfdf
Dziękuję za odpowiedzi :) chyba macie rację :)