Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

suoneczko09

Porady związane z odchudzaniem...

Polecane posty

Wypisujcie porady jakie polecilibyscie osobom które by chcialy schudnąć... każda sensowna porada się liczy :) pozdro ;]

1.mniej zrec 2.wiecej sie ruszac 3.unikac stosowania bialego cukru i cukru w ogole te trzy rzeczy gwarantuja schudniecie, chociaz powolne ale skuteczne.

Gość ja mysle ze
lady zawarla meritum

z wykluczeniem cukru jak najbardziej się zgadzam,przestac słodzić to podstawa pić duze ilosci wody mineralnej obowiazek

Gość _strzela_baba_z_luku
pokochac siebie! :D nie wazyc sie i nie mierzyc co chwile! przestac myslec o odchudzaniu!

Gość Shilpa
1. Wyrzucić z diety ziemniaki i biały ryż 2. Znaleźć rzeczy po których zjedzeniu szybko nie dopada nas głód (dla mnie to np produkty mleczne bez cukru, jak jogurt naturalny lub kefir, albo razowe pieczywo) 3. Jeśli ćwiczyć to w klubie fitness pod okiem instruktora, który potrafi nadać odpowiednie tempo ćwiczeń, a czasem podpowiedzieć, jakich błędów ćwicząc nie robić

Gość też poproszę
Jakie meritum Lady ? To wy żrecie ? ja jadam

Gość wez slownik w dlon
i poszukaj po M co to jest meritum

pokocham siebie, albo co najmniej się zaakceptować i dopiero z tej pozycji próbować coś zmienić, nigdy dla kogoś, zawsze dla siebie :)

Gość Zanneta
wez slownik w dlon i poszukaj po M co to jest meritum " ---to twoje meritum jakos nie sprawdza się u wszystkich---następna "wykształcona"Wez slownik i pierdolnij sie w pusty łeb "mondralo"hahahahahaha

Gość srelemorele
najsmieszniejsze jest to ,że Lady potrafi tylko truć,schudnąc już nie :D

Gość sory ale lady
schudla 20 kg, nie napadajcie na nia bo ona jest jedyna ktora zawsze pomaga i do tego udziela sensownych porad

Gość a meritum to w koncu
istota sprawy, wiec nie wiem o co chodzi zannecie? tak na marginesie to laski na dietach sa dziwne, conajmniej

ja schudłam 31 kg jadłam codziennie około 1200 kcal-głodu nie czułam jadlam cos co 2,3 godziny ostatni posiłek o 18 pieczywo jasne zamieniłam na pełnoziarniste zrezygnowałam z ziemniakow, makaronu, ryżu i napojow słodkich gazowanych z powodu uzależnienia od slodyczy wcinałam po 2 kostki gorzkiej czekolady co 2 dzień co drugi dzien jazda na rowerze, codziennie ćwiczenia na brzuszek sex tez sporo pomaga ;) schudłam w przeciągu 5 miesięcy z 86kg na 55 kg

Gość jestem pod wrazeniem
moje gratulacje

Gość gratuacje
ale jak z twoja skora?

Gość powiedz powiedz
slonce ile masz wzrostu?

Gość toamama
Zmienić nawyki żywieniowe NA STAŁE. Diety to nieporozumienie. Z cukrem bym polemizowała. Ja nie potrafię się obejść bez słodkiego. I ok potrafiłam schudnąć 10 kg nie wyłączając z diety słodkości. Oczywiście w bardzo małych ilościach, ale mogła to być np 1 czekoladka i to już wystarczało za poczucie, ze zjadłam coś słodkiego.

POwiem tak kiedyś stosowałam diety cud - koszmar! 2 tygodnie męki na jakiejs kopenhaskiej, skóra zwisała, bleah Wkońcu zrozumiałam ze nie warto się głodkować, że trzeba podejść z rozsądkiem! Skórę mam jedrną :) ćwiczylam tak jak mogłam i jak napisałam wczesniej plus peelingi :) polecam kawowy ! likwiduje ćwietnie cellulit i nie trzeba wydawać xx złotych na małą tubkę cud, bo wystarczy trochę kawy i wody :) Pamiętam jak czytałam w Super Linii porady i tam było że białko jest najszybciej spalane i lepiej jest jak się je produkty z dużą ilością białka na kolacje niz jakies kanapki, itepe białko jest budulcem mięsni - na ostatni posiłek zawsze obowiązkowo wybierałam coś na mleku (owsianka, itepe), biały ser, jogurt naturalny, kefir albo po prostu zwykle mleko odłuszczone.

czyjeś słońce, a nie wróciło Ci nic z tych kilogramów?:) 5 miesięcy to wspaniały wynik jak na tyle kg, może uda mi się schudnąć podobnie do Ciebie, też już dawno zrezygnowałam ze wszystkich cudownych diet ;) podziwiam i gratuluję :)

aha i mam 160cm wzrostu :) więc można powiedzieć że byłam mocno obrosnięta tłuszczem :) jak wychodziłam z 1200kcal to co tydzien zwiekszalam dzienną dawkę o 100 kcal żeby nie przytyć obecnie jem około 1700kcal i waga stoi w miejscu, jestem najedzona, poprawił się mój metabolizm i jestem szczęśliwa :)

Gratuluje pięknie Słońce !!! :):):) 31 kg to świetny wynik :) Już widze ździwienie Twoich znajomych którzy Cie widzieli przed dietą i po :D wow :D coś w tym jednak jest :D jeszcze raz gratuluje :)

dzięki :) szok był niezły :) niektórzy wcale mnie nie poznali :) ...pierwsze uczucie kiedy wkładałam na siebie jeansy z \"modnego sklepu\"...bezcenne :)

Gość do czyjeś słonce
czy duzo cwiczyłaś przy tej diecie ?