Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tolaa

jestes pewna za swego faceta ?

Polecane posty

Gość tolaa

jestescie parą jesteś młoda,ładna ,zdrowa ,szczupła i cos sie staje ,ałego jesteś pewna za niego w 100 %?

Gość sandra 11111
nigdy w zyciu nie mozna byc pewnym drugiej osoby, ba, ja nawet siebie nie jestem pewna:))) czlowiek zmiennym jest:)))

Gość pewna ZA niego
??? a co to znaczy???

Gość sandra 11111
co znaczy?? ze nie wiesz co innej osobie odbije, ze moze sie w kazdej chwili zmienic, a co wtedy?? czyli zycie trzeba brac troche na dystans, nigdy do konca nie wolno wierzyc, .

Gość w stu procentach
to nawet sobie nie ufam bo nigdy nie wiadomo co sie wydarzy, co bedzie jutro a co dopiero mowic o drugiej osobie

Gość acha...
pewna faceta !!! a nie pewna ZA faceta teraz rozumiem

Gość nienie
Dziewczyny nigdy nie ufajcie facetowi na 100% Ja tak zrobilam, wierzylam w piekne slowa, wierzylam ze jestem "jego spelnionym marzeniem" Myslalam ze moge na nim calkowicie polegac i jestesmy dla siebie najblizszymi najwazniejszymi osobami. Po prawie dwoch latach zwiazkow on mowi ze sie wypalil,nie czuje jak na poczatku... Po niespelna miesiacu zobaczylam go z dziewczyna ( w tym momencie dotarlo do mnie ze znalazl sobie inna po prostu) Mi peklo serce a on caly w skowronkach... Minely 3miesiace a czas jakos nie leczy moich ran. Nie oddawajcie sie calkowicie mezczyznom.

A co to znaczy oddać się bez reszty albo oddać się z resztą? Jak to niby ma w praktyce wyglądać - te dwa rodzaje oddania? :)

Gość justynkaaaaa
na dzien dzisiejszy jestem jego pewna w 100 % ale nie wiem co przyniesie przyszlosc

Gość
99% ze wzgledu na doswiadczenia wiem , ze mezczyznie na 100% nie wolno wierzyc

nie mozna byc pewna bo zawsze moze odwalic jakis numer i niekoniecznie musi stac sie cos zlego ,mozna np.razem wyjechac na wakacje i zobaczyc jaki to kretyn zapraszam do mojego temetu -wakacyjny koszmar - tam jest wszystko :/

Gość VERSACE to jest to
Twoje koszmarne wakacje to zupelnie inna historia. Wzięlaś sobie jakiegoś dzieciaka, szczeniaka. To nie byl związek a jakieś gówniarskie wyglupy ! Co tu w ogóle porównywać. Tutaj temat jest nieco inny tzn zaufanie.

Gość a ja nigdy nie będę pewna
swojego faceta mimo, że go kocham bardzo. Wydaje mi się, że internet jest zgubny dla związków....