Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak przeglądam portal randkowy

Dziewczyny z dzieckiem mają najmniejsze szanse

Polecane posty

I dochodzę do wniosku, że chyba najmnijesze szanse na znalezienie chłopaka mają samotne dziewczyny, które już mają dziecko. Np na mnie, nawet jeśli to jest ładna dziewczyna, to że dziewczyna ma dziecko działa jak kubeł zimnej wody. Cóż. Wzbudza u mnie sympatię ale nie chciałbym się z nią związać. Co o tym myślicie?

Gość Samantaaaaaaa
Myslke ze masz racje.Mało jakiego faceta stac na wychowywanie obcego dziecka,wiesz to jest bardzo bardzo trudne i tylko ten sie moze wypowiedziec kto sie w taj sytuacji znalazł.

Gość juz tak ma ten ser
masz racje

Gość nalezy jesc z umiarem

Gość nie wiem jak jest na portalach
ale w prawdziwym zyciu widzę, że mają ogromne powodzenie - coraz więcej jest męzczyzn, którzy nie chcą dzieci i cieszą się, że wybranka już jest zaspokojona pod tym względem i nie będzie męczyłą ich o dziecko.

Gość pewnie że ma trudniej
bo ona potrzebuje wyjątkowego faceta, a takich malusio jest :(

Gość Samantaaaaaaa
Pozatym dlaczego jestes sama?A gdzie Twój facet, mąż??

Gość juz tak ma ten ser
hmmm a jaka roznica czy to biologoczne czy nie? i tak jest za nie w takim samym stopniu odpowiedzialny...a przynajmniej powinien byc

Gość dziewczyny z dzieckiem
przegrały życie :(

dla iwelu facetów to różnica, bo po pierwsze dziecko zwykle troche odchowane i nawet jak jest odpowiedzialny to tak naprawdę ta odpowiedzialności jest rozłożona na więcej osób.

Gość Najlepsze są dziewczyny
całkowicie bezpłodne - dają gwarancję, że nie zmarnujesz sobie życia bachorem :classic_cool:

moja kolezanka z 7letnią córką nie mogła opędzic się od takich kandydatów. Oni chcieli podróżowac i bawić się- a 7 letnie dziecko można i z ojcem zostawić i zabrać na wyprawę-nie przeszkadzało im tak wzyciu.

----->nie wiem jak jest na portalach skoro ci mężczyźni nie chcą mieć dzieci to chyba nie chodzi im o to, że nie chcą ich płodzić tylko o to, że wlasnie nie chcą ich mieć, a mieć cudze dziecko to jeszcze chyba dużo gorzej niż swoje. Wiec jakoś nie bardzo trafia do mnie twoja wypowiedz

Gość wbrew pozorom cudze jest
łatwiej , bo sie tak nie przejmujesz jak przejmowałbys się swoim.pełen luz.

Gość jak wezmą dziewczynę
bez dziecka to ona bedzie potem chciała, a tak to jest już odchowane :)

Gość vbcvx
jako facet powiem (mam 27 lat) ze nigdy przenigdy nie zwiazalbym sie z laska z cudzym dzieciekm a co dopiero dwoma i wiecej. bez wzgldu na jej wiek, urode, charakter , wiek dzieci itd. taka kobieta po prostu nigdy nie bedzie moja a ja jej, do konca zycia bede sie patrzal na miniaturki jej bylego , utrzymywal je i wychodzywal a on w tym czasi zrobi se nastepne, z leprza ? chyba by mnie pojebalo jakbym sie dobrowolnie na to mial zdecydowac. tak wiec uwazajcie przed kim rozkladacie nogi, pierwsze wrazenie moze byc mylne

--->nie wiem jak jest na portalach Znów cię nie rozumiem. Jakto odpowiedzialnośc jest rozłożona na więcej osób, jeśli to nie jego dziecko? Przecież biologiczny ojciec uciekł od odpowiedzialności. Więc tyle samo osób jest odpowiedzialnych za to dziecko. Matka i ten nowy facet. No chyba że uwzględniach jeszcze rodziców tego byłego faceta, bo w takim razie dziecko ma szescioro dziadków. Ale skoro ten facet zniknął to i chyba jego rodzice sie nie interesuja tym dzieckiem. Nie wiem. Natomiast przyszedl mi do glowy pewien pomysl. Ze taka dziewczyna jak juz znajdzie faceta to chyba naprawde bardzo wartosciowego, bo sito selekcyjne pozwoli wytrwac tylko takiemu. ale rownie dobrze moze nie znalezc zadnego

Gość wbrew pozorom cudze jest
biologiczny ojciec niekoniecznie zrywa więź z dzieckiem!!!!!!!!!!!!! często to sa bardzo dobrzy tatusiowie:)

Wiecie co w pierwszej kolejności robi nowy dominujący samec np u lwów albo u innych zwierząt żyjących stadnie, po przejęciu stada? Oglądaliście filmy przyrodnicze?

jak jest fajna to pewnie ma szanse. Oczywiście co znaczy to \"fajna\" to już inna bajka. i nie zgodzę się z tym że takie dziewczyny mają najmniejsze szanse. Mają mniej więcej równe szanse co mało atrakcyjni, nieśmiali faceci, którzy nie mają z tego powodu szans da dobrą pracę... co ich całkowicie skreśla u większości kobiet

Gość a co to za teksty
ten gnój co tak napisał, żeby uważać przed kim się "rozkłada nogi", smrolu jeden nie znasz życia to papy nie otwieraj, bo ci ktoś ją zamknie, a ty to niby z kapusty jesteś wyciągnięty czy bocian cię z wysokości upuścił i się w główkę puknąłeś?

Gość a propos wpisu vbss cośtam
ja nie dyskutuję z facetami, ktorzy piszą "leprza" :D

Gość a co to za teksty
właśnie smrolu :)

Gość lalka21
co wy pierdolicie ja jestem samotną matka i to ja dałam kopa ojcu dziecka i nie moge odpędzic sie od facetów Trzeba miec to coś w sobie i wtedy facetom jest bez różnicy czy mam dziecko czy nie i tak sami lgną A ja im daje wtedy kosza Trzeba sie jakoś odpłacic na płci brzydkiej za wyżądzone krzywdy co nie Buhahaha

Gość SkOnT kLiKaSh BeJbE
Portal randkowy to dla facetów darmowy burdel. Jak chcą wykukać dupę do puknięcia, to raczej dziecko mało przeszkadza. Dobrze ktoś tutaj napisał: portale randkowe to "duposerwisy".

Gość taki 1-eden
ja sie bardzo ciesze ze jest cos takiego jak portale randkowe i ja chce tam znalezc dziewczyne, z ktora stworzylbym zwiazek. Chcialbym, żeby jakas dziewczyna z takiego portalu sie ze mna spotkala na zywo. A skoro piszesz, ze niektorzy uprawiaja seks z dziewczynami poznanymi w takim portalu to znaczy, ze niektorzy sie spotykaja na zywo. Wiec moze i ze mna ktoras sie spotka na zywo:)