Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lupawka

Moja historia erotyczna

Polecane posty

Gość Lupawka

Mój mąż posiada duży antykwariat interesuje się sztuką. Ma 42 lata ja 28. Jego koledzy, często leciwi już panowie z brzuszkami nie mają takich młóodych zon. często spotykałam sie z tym że bardzo im sie podobam często spotykalismy sie w duzych gronach gdzie wiekszosc tych facetóe to lekarze, profesorowie, prawnicy, sędziowie itp. Ale przejdę do rzezcy. Jeden z klientów przed rokiem zakupił dworek myśliwski zlecił mojemu męzowi wyposażenie go, a poniewaz mąż interesuje sie ogolnie wyposazeniem wnetrz zlecił cały renont wraz z pozniejszym wyposazeniem wnetrz. Cały kontrakt opiewał na 1 200 000 zł Po wyposazeniu obiektu dzien przed jego otwarciem ów pan zadzwonił do mnie abym przyjechała do dworku bo chciałby wymienic sztućce ( posiadam sklep z wyposazeniem ) pojechałąm zaprosił mnie do swojego gabinetu. Powiedział ze chciałbym abym na nastepny dzien dostarczyła inne sztucce ktore wczesneij widział w moim sklepie. I chciał tez powiedziec mi ze nie bedzie mógł zapłacic mojemu mezoawi pieniedzy za meble, czyli jeszce jakies 500 000 zł. Byłam zdziwiona gdzyz o majetny faect i zawsze regulował swoej płatnosi. Powiedział ze mógł by zapłacic te pieniadze pod jedym arunkiem , ze przyjme jego propozycje. Chcaiał abym zabawiła jego i jego kolegów. Powiedział ze za dzwiamy jest jego 4 kolegow i chciałbym abysmy ten wieczor spedzili w 6. Chciał abym uprawiałą z nimi seks. Byłam zszokoana. Ale z dgugiej strony byo to dla mne takim zaskoczeniem ze strasznie mnie podnieciło. Podszedł do mnie i zaczal mnie piescic . Mysl ze miałabym sie kochac z 65 leynim mezczyzna i jego kolegami strasznie mnie podniecił. nie musiałam si egodzic wszystko jakos tak sie potoczyło ze przeszlismy do pokoju obok. Cała orgia trwala jakies kilka godzin. Uprawiałam z nimi wszystkimi seks kilka razy. W sumie nigdy nie miałam nawet takich fantazji. Facet myslal ze sie bede opirała a ja poprostu zrobiłam to wszystko bez zastanowienia. Po zakończonej zabawie pan wreczył mi kopertte 20 000 zł dla mnie jak to ujął na drobne wydatki, powiedizał ze mam kupic sobei jakas seksowna bielizne bo teraz moge byc czestym jego gosciem. I tak tez sie stało . Od tego czasu stałąm sie dziewczyna do towarzystwa tych wszystkich panów. Nie raz zdarza mi sie uprawiac seks w antykwariacie meza kiedy czekamy wspolnie z klintem na niego. Kilk arazy zapraszano mie do zabaw grupowych gdzyz wiesci szybko sie rozeszły. Nie iwem tylko jak długo to potrwa ale strasznei mi sie to podoba. Czuje sie wtedy wspaniale. To fajnie byc pupilka takich facetow. nie wiem jak to si ezakonczy narazie przezyłam najwspanialsze 6 miesiecy !

Gość mi sie podoba
ciesz się życiem

Gość Lupawka
już nie mogę się doczekać choroby wenerycznej i tego, ze mnie obcy faceci będą zaczpiać na ulicy- takie rzeczy szybko się rozchodzą:) mniam, mówię wam- ubaw po pachy

Gość jok
Kolejna fantazja, fajnie to sobie wymysliłas. ;))

Gość Lupawka
Oczywiscei ze to fantazja. Lubie czasem pomarzyc. A wy jakie macie fantazje?

Gość klęknij mu
do miecza

Gość Kasiulka Graszka-17i pół
Nie wiem, co ci poradzidź, gdy ż nie mam dośwatczeńh, ale rozmyślam całe dni o seksie, więc twoja erotyczna opowiaść jest wzrujszająca dla mnie

Gość Kasiulka Graszka-17i pół
A posiadcie Herkulsa Pułarro? Lubię ten krminał!

Gość pijany podszywacz
Kasiulka- won do słownika