Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lozeczkom

Ile kosztuje lozeczko +materacyk?

Polecane posty

Gość Lozeczkom

Ile wy zaplacilyscie?

Gość A gdzie
tak tanio kupiłaś??

Gość ooojejj
na allegro są gotowe zestawy

No właśnie gdzie tak tanio? Na allegro są owszem gotowe zestawy, ale ceny zaczynają sie od 300 zł.

Gość Lozeczkom
A w sklepach po ile sa?

Gość a skad jestes
ja mam do sprzedania lozeczko, materacyk i przebierak -nadstawke za 200zl lozeczko bylo uzywane tylko kilka miesiecy - jest w bardzo dobtrym stanie materacyk jest z wloknem kokosowym lozeczko mozesz pozniej przeksztalcic w tapczanik i moze sluzyc dziecku nawet 5 letniemu cena sklepowa to ponad 400zl to lozeczko to model Ania - firma Drewex

ja kupiłam w sklepie nowe łóżeczko za 90 zł - takie zwykłe sosnowe i zainwestowałam w materacyk kokospianka-gryka 80 zł czyli razem ok. 170 zł. A na allegro nie zawsze jest tanio - warto porównać w sklepie.

Gość ajajajajaja
ja zapłaciłam w sklepie !!!! za łożeczko 110 zł a za materacyk 30 zł pozatym ja nie kupuje w firmowych sklepach typu smyk tylko zwykłych sklepach z akcesoriami dzieciecymi i trzeba poprostu sobie taki znależć a firma kosztuje!!!!

Gość ja na
allegro kuoilam wczoraj zestaw lozko+materac+posciel :) za 259+22zl za dowoz czyli w sumie za 281 :)

Gość olika159
A możesz podać link do tej aukcji na allegro?

Gość ikea
a ja w ikei.350 zl(wyprzedaz jest) lozeczko, 2x materacyk, 2x kpl poscieli z narzutami i przescieradelkiem,ochraniacz,2 pojemnieczki zawieszane na lozeczko(bardzo praktyczne)i jeszcze matka nie przepuszczajaca siusiow!

Zwykłe proste łóżeczko sosnowe z IKEA kosztuje 99 zł. Materacyki - w zależności od rodzaju od kilkudziesięciu do kilkuset złotych. Na Allegro widziałam łóżeczko z szufladą (Drewex), do tego niezły materacyk (gryczano-kokosowy) i pościel gratis za 259 zł.

hmmm wiecie cos wam powiem z tymi zestawami- ja kupilam a allegro ten zestaw- i z łóżka i materaca jestem zadowolona ale pościel to jedna wielka katastrowa- sztuczna, szorstka niemiła - jednym słowem do wyrzucenia- także pościel w zestawach odradzam

Gość ikea
jest juz nowy katalog ikei wiec ze starego co zostalo-- wyprzedaja!!!

a kordełka tak sztywna że nie da się nią przykryć dziecka... ja ja wykorzystuję tylko jako materacyk jak kładę malutką na swoje łóżko pochasać a i tak muszę ją czymś przykrywać co do ochraniaczy i baldachimu nie mam zastreżen

Gość NIKI..
ja widzialam lozeczko samo za 125 108 roznie,a materace sa od 30zl.w sklepach tych np.Tesco baldachim kosztuje ok.80 tak moja kuzynka kupowala a cale takie wyposarzenie to po wyzej300 jak jest baldachim posciel i te rozne na lozeczko

Gość moze nie ten
sprzedawca ale jak juz napisalas o tej kolderce to pewnie ja tez taka dostane :/

z tego co zauważyłam to twój sprzedawca sprzedaje dość drogawą pościel i lepszej firmy więc może nie będzie tak źle

Gość ogladalam
kiedys ta posciel i wygdala super.. no ale zdjecia czasem mylace sa :/

Gość a tak poza tym
to duzy wybor u tego twojego sprzedawcy :)

no i co z tego........ wygląd owszem fajny ale reszta serio czarna rospacz

Gość szkoda..
no i pewnie musisz kupic nowa? ale mnie wkurza jak ktos tak oszukuje na aukcjach ze niby super wwszzystko a tu dostajesz i klapa. mie kiedys facet oszukal z telefonem, no ale nie bede porownywac do poscieli dla dzidziusia :)