Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kataraktan

Ile przytyłyście do 7 miesiąca??

Polecane posty

Gość kataraktan

Własnie zaczęłam 7 miesiąc ciąży i przytyłam 6 kg. Czy to nie za dużo, jeśli teraz bede tyła najbardziej, a powinnam przytyć ogólnie ok 13kg?? Ile wy przytyłyście??

Do 7 miesiąca przytyłam 7 kilo, a potem to poleciałó:D Ostatecznie przytyłam 20>

Gość kataraktan
Kasika!! No co Ty mnie straszysz koleżanko??:D Przez 3 miesiące przytyłaś 13kg??!! Jak to mozliwe?:) Tak jadłaś czy tak spuchłaś czy co??:)

ja do 7 mies przytyłam 9kg a pożniej następne 9 :O ale już w 5 mies po porodzie po tych kilogramach nie było śladu ;)

Kataraktan- od tego momentu musiałam leżeć, a wiadomo leżałam i jadłam:D Monika tak, wróciłam do wagi z przed ciąży, ale figura już nie ta sama:O

Gość hania_30
ja do 6 m-ca przytylam 10 kg i na razie waga stoi mi w miejscu,a jestem w 7 m-cu.

Gość nie panikujcie
ja w kazdej ciązy przytylam prawie 30kg ,rok po porodach wazylam mnie niz przed ,a nigdy wczesniej nie bylam gruba.

Gość nie panikujcie
ale ja pozniej wcale sie nie odchudzalam:),wszystko spadlo bez diet itp.Fakt -wygladalam w ciazy jak kombajn,ale mialam to gdzies

ja przed ciaza wazylam 49kg, w 7 mies wazylam 60kg, teraz jestem w 38tyg i waze 64kg ( w sumie to waga sprzed 2tyg, teraz moglam przytyc bo apetyt mi urósł :)

Gość ja do 7 miesiaca
przytylam 3 kg