Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monia lat 29

slyszeliscie o babyboom w 2007 roku

Polecane posty

Gość monia lat 29

tyle kobiet jest w ciazy i ma rodzic ze szpitale przepelnione.Ponoc wiek matki byl 24-25 lat a teraz 28-29 chociaz na kafe pewnie jest 20 :P

Gość no no prawie kazda
babka na ulicy w ciazy :P becikowe a co:P

Gość nie becikowe
tylko wyż demograficzny okresu stanu wojennego

Gość monia lat 29
niby mowili ze te roczniki bede musialy rok wczesniej do zlobka zapisywac.A wyz to rocznik 80' 81'?

Gość mi się aż niedobrze robi
jak widzę na ulicy te brzuchate dziewczyny :-O

Gość monia lat 29
hihihi wiara zima 2006 nie miala co robic :) a zima przeciez mocna nie byla

Gość monia lat 29
ja ost widziala tak 22 latke w ciazy spodnie szorty do tego bluzka do pepka nie wygladalo to zbyt fajnie

Gość no no prawie kazda
a ja zazdroszcze,bo tez taki chce miec:P troche kiepsko miec dziecko z wyzu,ale nie zamierzam przez to czekac w nieskonczonosc

Gość grgfweeg.
A co, worki pokutne mają nosić? Nie przesadzajmy moze z odkrywaniem pępka, ale przylegające do ciałą tuniki, dłuższe bluzeczki eksponujące brzuch wyglądają ładnie.

Gość monia lat 29
ja narazie nic nie planuje:P moze za jakis czas

Gość jakie worki pokutne...
Jak dziewczyna przy kosci to zle, ze sie w obcisle ubiera... To dlaczego kobieta w ciazy ma "eksponowac" brzuch? :O

Gość mksksndjds
ile jest teraz becikowego?

Gość no wlasnie ile
Zastanawiam sie, czy starczy mi na nowy monitor...

Gość monia lat 29
nie wiem chyba 1000zl becikowe

Gość buuuhahahahahahahahah
Dobre z tym monitorem :-D

Gość wedlug demografow
o baby boom bedzie mozna mowic, jesli ta tendecja - czyli narodziny wiekszej ilosci dzieci - utrzyma sie przez dluzszy czas - pare lat np. a nie pare miesiecy...

Gość grgfweeg.
Kobieta w ciąży powinna eksponować brzuch, a nie chować pod kieckami typu namiot. A dlaczego w ciąży mamy nie ubeirac się ładnie? Zgrabne ciążowe spodnie i na to dłuższa bluzeczka/ Wg mnie ok. kobieta w ciązy eksponuje brzuch, bo sie cieszy (z reguły) i chce, żeby wszyscy widzieli, ze jest w ciąży.

Gość a moze innych niekoniecznie
interesuje, ze ktos jest w ciazy?

Gość ajkakabbn
Eksponować brzuch????? No chyba żartujesz. Eksponuja go sobie w domowym zaciszy, a na ulicy nie narażaj ludzi na obrzydliwe widoki. Żadna kobieta w ciąży nie wygląda dobrze, no ale niektóre potrafią się jakoś odpowiednio ubrać, a inne wywalają brzuchy z czerwonymi rozstępami. Bleeeee....

Gość cbnnd
A co mnie obchodzi twoja ciąża???? Ja mam ochotę patrzec na ulicy raczej na ładnych ludzi niż nieładnych. Zaciążony brzuch jest nieładny i tyle.

Gość grgfweeg
I odezwały się panienki, które nigdy w ciąży nie były:( Oby nikt na was nigdy w ciąży nie powiedział, ze jesteście brzydkie. pieprzycie głupoty. widac, tam gdziemieskzacie, nie spotyka się zadbanych kobiet w ciąży:( Smutne

widzisz kochana nie każdy ma brzuch z czerwonymi rozstępami- co do jego eksponowania teżjestem przeciwna. Pozatym wspomnę do tematu wyżej czyli o baby boom. Jak oglądałyscie wiadomości trzba było posłuchac uważnie,że większość matek pochodzi z wyżyn społecznych więc na becikowe za pewne nie liczyły. z resztą co ma 2000zł do tego ile wydasz na dziecko przez całe życie??

Gość juz niedlugo mamuska
"Żadna kobieta w ciąży nie wygląda dobrze" no ten tekst mnie po prostu zwalil z krzesla... nie slyszalas moze ze kobieta w ciazy promienieje i powiedzenie blogoslawiony stan chyba od czegos sie musiac wziac??!!!!! Sama jestem w ciazy i moze nie pokazuje pepkow na nswiat bo kupilam dlugie bluzki ale dumnie pokazuje swoj brzuszek bo wiem ze wyglada slicznie. Zaskocze Cie nawet tym ze kobieta w cizy jest czesrto dla faceta seksowna! Rownie dobrze eksponuja swoje brzuchy dziewczyny ktore nie sa w ciazy a na pewno nie powinny go eksponowac bo az sie 'wylewa' z ubrania.

Gość robotnica
no ja akurat mam takie spostrzeżenia, ze kobiety w ciaży wyglądają kiepsko, sa opuchnięte i jakies takie wymękolone ale na pewno mi nie przeszkadza ich widok na ulicy, bez przesady, nie tylko piekni i najpiękniejsi mają prawo wychodzic z domu ten babyboom to dzieci osób z wyżu - z lat 78-83 mniej wiecej; nic w tym dziwnego - jest ich dużo, są akurat w wieku reprodukcyjnym, to sie mnożą

Gość wiem co pisze
a zauwazacie jak one wysoko głowy nosza>?chyba czesci z nich sie wydaje ze tylko ona jest w ciazy wielkie mi tez cos bzykała sie to i ciaza jest

\"juz niedlugo...\" bardzo dobrze napisalas. Ile mlodych dziewczyn chodzi rozneglizowanych i tak tlustych ze az przykro - i to ma nie razic bo taka jest moda... A kobiety noszace dzieci pod sercem maja sie tego wstydzic.. Dziewczyny..co sie z Wami dzieje? Latwo krytykowac ... Ale moze kiedys same dojrzejecie do tego aby zostac matka.I co? tez bedziecie w domu sie chowac? A co do mody-osobiscie uwazam ze spodnie plus tunika to duzo ladniejszy widok niz te starodawne bezksztaltne suknie ciazowe w ktorych dziewczyny wygladaly jak w namiotach. Ciaza to stan przejsciowy-i tym dzieeczyna czasem naprawde juz ciezko a tu jeszcze takich komentarzy trzeba wysluchac lub czytac. Ach..:( Nie na darmo sie powtoarza ze kobieta kobiecie to by predzej oczy wydrapala niz pomogla...smutek smutek:(

Gość wiem co pisze
niektore tak eksponuja swoj obrzydły brzuchol ze zygac chce sie ja sie smieje ze ubrały bluzki po młodszej siostrze aby jak najwiecej brzucha pokazac nikt oprocz niej sie tym widokiem nie bezdie zachwycał wiec po co ubieraja sie jak błazny?