Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monia lat 29

slyszeliscie o babyboom w 2007 roku

Polecane posty

Gość dh
dla mnie gorszy jest widok dziewczyny otylej ktora odslania brzuch niz kobiety w ciazy! dziwi mnie wasz wstret do kobiet wciazy i brzuchow

piszę z UK i tutaj też się dużo polskich dzieci rodzi. w gronie tutejszych znajomych w tym roku urodziły dwie koleżanki, ja i teraz kumpela z Polski (która tutaj ze mną jest) też w ciąży. istotnie babyboom!! a wiek w ktorym rodziłyśmy to 27, 26, 21 i będzie 28.

Gość juz niedlugo mamuska
no moze niektore ciezarne przesadzaja bo sama nie ubralabym bluzki ktora ledwo cycki zsalania, ale dlaczego od razu poisac ze wszystkie ciezarne sa odrazajace, okrpone oblesne itp??? dla mnie to piekny stan, czuje sie ze swoim brzuchem naprawde atrakcyjnie. Czy zadna z tych ktore tak sie oburzaja na te brzuchy nie chce miec dzieci? tez bedziecie tak wyglada. Prawda jest taka ze jedna kobieta wyglada lepiej w ciazy inna troszke gorzej, ale to samo moge powiedziec o dziewcznach ktore nie sa w ciazy.

Nie wrzucajmy wszystkich do jednego wora... jak ktos gustub nie ma i ubrac sie przed ciaza nie umiał to i w ciazy nagle sie tego nie nauczy. duzo kobitek tez wpada w taka pulapke ze jak sie nosilo stringi,jeansy takie ze lediwe tylek zakrywaja i goly brzuch przed ciaza to w ciazy i zaraz po tez tak sie bede ubierac:O i jest to prawda ze duzo modych matek po porodzie faktycznie przesadza .Ubieraja ciuchy z szafy ktore maja jeszcze z czasow zanim zaczal brzuch rosnac .Te rzeczy sa obecnie za male conajmniej o dwa rozmiary ale coz....One widza tylko ze brzuch sie zmniejszyl.... i w tym wypadku-racja Poprotu-trzeba sie umiec ubrac . Obojetnie do wagi czy stanu. nie wszystko jest dla wszystkich. Swoja droga . dlaczego poł kaffe boi sie pisac pod swoim nickiem.?

Gość Moze i bede chciala miec
dziecko (jak sie znajdzie odpowiedni material genetyczny). Ale nie bede ubierala sie tak by specjalnie "eksponowac" brzuch ;)

Gość Moze i bede chciala miec
nie piszepod swoim nickiem - bo jest zablokowany :) Nie po to prosilam o bana, by teraz zakladac nowy nick i znow wpadac w nalog :D

Gość wiem co pisze
Sol Angelica piszę z UK i tutaj też się dużo polskich dzieci rodzi. w gronie tutejszych znajomych w tym roku urodziły dwie koleżanki, ja i teraz kumpela z Polski (która tutaj ze mną jest) też w ciąży. istotnie babyboom!! a wiek w ktorym rodziłyśmy to 27, 26, 21 i będzie 28. to ze sie tak rozmnazacie w tej anglii wynika tylko z korzysci materialnych --rodza by dostac benefity

Gość robotnica
ja nigdy jeszcze nie widziałam, żeby jakas cieżarna nosiła goły brzuch , bo koszulka sięga ledwie do połowy zawsze te brzuchy widze przykryte a w tym "eksponowaniu" chodziło o to, żeby tego brzucha nie ukrywac pod jakimś worem bezkształtnym, tylko pod bluzką, kompletną, długą, która nie ukrywa, ze ten brzuch tam jest, ale jednocześnie jest tam jeszcze zgrabna kobieta, do której ten brzuch jest na jakis czas dodatkiem bo nie wszystkie cieżarne to cieżkie słonice

wiem co pisze -- może niektórzy owszem, nie wiem. ale z wymienionych przeze mnie osób żadna nie zaszła w ciążę w tym celu :O a Ty co, detektyw jesteś??

w latach 80 narodziło się dużo dzieci, które teraz są w wieku rozrodczym i rodzą swoje dzieci. cała filozofia :o

Gość ajakak
Już nie dlugo mamuśka - pocieszaj się: no ten tekst mnie po prostu zwalil z krzesla... nie slyszalas moze ze kobieta w ciazy promienieje i powiedzenie blogoslawiony stan chyba od czegos sie musiac wziac??!!!!! Błogosławiony jest nowym zyciem. Poza tym może promieniejesz dla swojego miska i mamusi. Ja widzę kobiety które ewidentnie BRZYDNA w ciąży. ja już nie mówię, ze tyją i puchną, ale co się dzieje z cerą, skórą, włosami. Przykro patrzyć na dziewczyny, które kiedyś były ładne. Sama jestem w ciazy i moze nie pokazuje pepkow na nswiat bo kupilam dlugie bluzki ale dumnie pokazuje swoj brzuszek bo wiem ze wyglada slicznie. Dla ciebie, laska, dla ciebie. Dla mnie wygląda obleśnie. Zaskocze Cie nawet tym ze kobieta w cizy jest czesrto dla faceta seksowna! SWOJEGO faceta. Wierzę. Zwłaszcza jak widzę, jakie pasztety chodzą z obrączkami. Zdarza się. Fajnie. Ale dla przeciętnego faceta to ty jesteś rozpłodówka z rozdętym brzucholem.

Gość annnnn
Ja czasami widzę ciężarne w mini. No sorry, mamuśka to mamuśka a nie super laska. Wygląda to naprawdę żałośnie.

Gość anoofakakka
Ja wierzę, że WY się cieszycie i czymś tam promieniujecie. Ale nie każdy tę waszą radość podziela, nie dla każdego to cud wcielony i nie każdy chce podziwiać was brzuch. Dla mnie ciężarne są głównie nieapetyczne i tyle.

Gość wiem co pisze
zgadza sie a jeszce smieszniejsze sa te w krotkich spodenkach z opuchnietymi nogami wymalaowane a geba spuchnieta cała w plamach i one myska ze sa atrakcyjne hihihi w ktorym miejscu?

Gość za to wy jestście atrakcyjne
ale "inaczej"... w biodrówkach spod których wylewają się tony tłuszczu, z popękanymi piętami w klapkach, ze skóra wypalona przez solarium... ciekawe, jaksame bedziecie wyglądały będąc w ciązy, czy też pomyslicie o sobie, że jesteście "obrzydliwe" i "oblesne" pocieszam sie tym, ze do tego czasu nieco dojrzejecie i zmienicie punkt widzenia i jeszcze apropos cery, czy wyglądu włosów w ciąży - przez całe 8 miesięcy jestem naprawde zadowolona z wyglądu mojej skóry, nareszcie pozbyłam sie problemów dermatologicznych, a włosy lśnią jak nigdy, mało tego - nie utyłam, urósł mi tylko brzuch, w którym jes moje wyczekiwane dziecko, więc niech mi nikt nie mówi, że brzuch kobiety w ciazy jest ohydny - chyba że dla takich głupich smarkul, jak niektóre z was zastanawia mnie, ilekroć czytam takie tematy - co wami kieruje - jakas zazdrość, zawiść, wrodzona wredota, brak wychowania, niezyczliwość wobec innych kobiet? sama nie wiem

Gość nimi powoduje
chyba to wszystko co wymieniłaś :D

Gość anoofakakka
Wiesz co, nie jestem smarkulą, mam swoje lat i nie mam instyktu macierzyńskiego. dzieci mnie nie intresują , nie roztlkliwiam się nad nimi i taki sam mam stosunek do waszych brzuchów. I zaiste nie wierzę w kobiety rozkwitające w ciąży, bo jak żyję sporo już lat to takiej na własne oczy nie widziałam. Nie ma to jak dobre samopoczucie. A na rozstępy poczekaj do 9 miesiąca.

ja w ciąży też miałam ładną cerę (po porodzie trochę się pogorszyła ale znowu jest ładna) a włosy, zazwyczaj mój kompleks, to mi tak lśniły ze ho!! pozdrawiam mamy obecne i przyszłe 🌻

Gość czarci pomiot
anofakaka czy jak ci tam - dobrze, cieżarne są wszystkie grube i paskudne , a ty jestes nieskończenie piekna - i co ci po tym, jak wysiadujesz na kafeterii i sączysz jad ? żadna szcześliwa osoba nie zaprzątałaby sobie głowy jakimis problemami, które jej nie dotyczą sądze , ze rodzina albo facet susza ci głowę , ze powinnaś urodzic dziecko, i tu sie wyładowujesz mnie tam ciężarne, czy ładne , czy brzydkie, latają koło tyłka

Gość anoofakakka
Po prostu przyjmij do wiadomości, że twój brzuch z twoją dzidzią w środku jest rozkoszny dla ciebie, twojego męża i twoich bliskich. MNie zbrzydza i po prostu wolę go nie oglądać wychodzącego spod bluzki.I myślę, że to jest reakcja wielu ludzi, którzy akurat nie przeżywają przypływu potrzeb rodzicielskich, nie sa na etapie czekania na dziecko.

Gość jestescie Wielkie
za paznokciami brud ale tipsy sa.. w uszach -"miod" -ale kolczyki do ramion.. włos zafarbowany -ale odrost az krzyczy.. mini spodniczki na suchych tylkach i krzywych nogach -ale dieta dieta.... Oto wiekszosc z was -krytykantek:P Kiedys bedzie wielkie love story z kolesiem oblesiem -a potem w nastepstwie 2 kreski na tescie. I same bedziecie oblesne ,w ciazy -poracha i wiocha a foj a fe.... IDIOTKI!!!!!!!!!!!!! slepe i zapatrzone nie dalej niz koniec swojego nochala.

Gość wiem co pisze
albo czubek wypchnietego brzucha--koniecznie odsłonietego

Gość anoofakakka
Wchodzę na to forum tylko dlatego że topiki czasem wyświetlają sie na stronie głownej. Generalnie mnie to nie interesuje. i nikt mi nie suszy o o nic głowy. Natomiast ciężarne w moim otoczeniu mnie wkurzają czasami, to fakt, bo im się istotnie wydaje że są strasznie błogosławione i czymś tam promienieją w w związku z tym wszyscy mają wokół nich latać i się zachwycać. Zostawcie to swoim bliskim. Rozumiem, że może być rozczulające jak się kocha, to co jest w brzuchu. Dla osoby postronnej ciężarne są jak wrzód na dupie.

Gość jestescie Wielkie
Hahaha...nio-ja mysle ze to własnie te wszystkie dziewczyny dresiarzy i kolesi w czapusiach,kapturach i porach do kolan z lysymi pałami-jak juz tego brzucha sie dorobia to tak go eksponuja jak przed ciaza....i koniecznie tam kolczyk musi byc:P

Gość czarci pomiot
te cieżarne z wystającym gołym brzuchem to raczej nie te, które chciały mieć dziecko, ale raczej właśnie tipsiary z opisanego scenariusza - które zaliczyły romans z jakims gostkiem i wystąpił wypadek przy pracy jak ktos nie ma gustu przed ciążą, to i w czasie ciąży go nie bedzie miec nie wierze , zeby którakolwiek z tu obecnych cieżarnych nosiła goły brzuch

Gość wiem co pisze
hahhahah kolczyk w pepku szczyt wiesniactwa teraz oznacza

Hym, a gdzie wy spotykacie kobietki w ciąży z odkrytymi brzuchami? Przecież teraz modne są tylko długie koszulki, i choćby się ktoś uparł i na głowie stanął, to nie kupi w sklepie krótkiej? No i te spodnie ciążowe sięgające po pachy :) A brzuch jak brzuch, niektóre są całkiem niczego sobie :) Ja osobiście wolę oglądać zwarty ciężarny brzuszek, niż rozlazłe codzienne sadło. Ale są gusta i guściki, wiadomo, nie ma co dyskutować :)

Gość anoofakakka
Może nie noszą gołego brzucha, ale obnaszają ten brzuch metaforycznie. Jakie to słodkie cudne, wielkie, niebywałe, ważne... Dla nich. Nie dla mnie. Więc wolałabym żeby mi ten brzuch nie przesłaniał świata a ciężarne tak wlasnie czasami się zachowują. Np zaciążona w pracy to naprawdę wrzód na dupie. Do stopnia takiego, że potrafi zażądać części mojego śniadania, bo ona się musi odżywiać.

Gość wiem co pisze
chemikal ciezarne widac nie znaja sie na modzie bo na ulicach je widze w koszulkach od wf z podstawówki im krotsza i bardziej opieta tym ich zdaniem lepsza ja bym takliej rozciagniętej szmaty nawet do sprzatania nie ubrała