Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem wiec pytam ...

programy do obrobki zdjec

Polecane posty

Pytanie moze byc glupie ;) , wiec z gory wybaczcie... czy sa programy , dzieki ktorym zdjecie kolorowe stanie sie czarno-biale ? nie wszystkie aparaty maja mozliwosc robienia zdjec w sepii, dlatego pytam...

dziekuje :)

czarno-białe i sepia to dwie różne sprawy takie przeróbki są b. łatwe w programach do obróbki zdjęć polecam photoshopa

Photoshop jest ok. Na czarno-biale badz sepie przerobisz w kazdym programie jakie zapewne dodali Ci do obsługi aparatu. Wystarczy zdjac kolor badz dodac troche bronzu. Ja natomiast uwielbiam program Ulead Photo Express. Mozna go kupic o polowe taniej w internecie. Dostajesz oprogramowanie mailem. W Polsce kosztuje 2 razy drozej. Program jest BARDZO prosty, wszystko wykonuje sie intuicyjnie i do tego jest w ladnej oprawie graficznej.

Gość GFB
photoshop, lol, do tego wystarczy zwykly irfanview

Gość Ardini
co wy ludzie z tym photoshopem :D ten program waży po zainstalowaniu 500 MB , jest ciężki jak krowa w dodatku kosztuje 2500zł czyli musisz się zaopatrzyc w nielegalna wersje... na wszystko macie jedna odpowieź - photoshop , jak takie drobiazgi sa praktycznie w kazdym programie graficznym , np darmowe ,lekkie i bardzo dobre photofiltre - tylko 2,5 MB i ma filt o który chodzi autorce

Gość nikaa2
Photofiltr