Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tamara00270

bawi sie ze mna wkotka i myszke czy poprostu mnie nie chce

Polecane posty

Gość tamara00270
jesli mnie nie che to po co napisal mi smsa w sobote o 2 w nocy? po co interesowal sie tym czy dojechalam do domu, po co jak nie pisalam mu nic przez 2 dni podszedl do mnie w pracy i stal przy mnie 10 minut? po co mowil cos w stylu ze musimy ja zaprosić do nas (mieszkaja sami) ze musi jechac do nas na dzialke, ze pozna mnie ze swoimi znajomymi?? no po co?

Gość chybatojakasprowokacja
fallen_star - DOKŁADNIE :) tamaro czy jak Ci tam- słowa są tylko słowami :) są ważne ale tylko w połączeniu z czynami:)

ehh, szkoda gadać, zaślepiona jesteś, więc i tak Ci nie wytłumaczę o co mi chodzi. Napisałam już tu wszystko, jeśli nie zrozumiałaś to przeczytaj jeszcze raz. nie chce mi się kontynuować tej rozmowy bo nie widzę sensu. papa

Gość tamara00270
dobrze skoro nie cchecie gadac, spoko, myslalam ze jak napisze prawde to ktos mnie zrozumie, hmm ok czekam na dalsze wpisy

Gość Vanilla__
Nikt przy zdrowych zmysłach nie napisze Ci, że jest okey albo że będzie. On naprawdę ma Cię w dupie. I im prędzej to zrozumiesz, tym lepiej dla Ciebie.

no jednak nie wytrzymałam... Ty masz chyba cały swój osobisty słownik?!? Zrozumie = pogłaszcze po głowie, powie że dobrze zrobiłaś i namówi do wysłani jeszcze kilkudziesięciu sms, bo przecież jest jeszcze szansa... coś czuję że Twoje koleżanki Cię całkiem dobrze rozumieją, więc może zwróć się do nich

Gość chybatojakasprowokacja
DOKŁADNIE! ty niestety tego nie rozumiesz i nie zrozumiesz wiec kończę konwersację i lece do garów:)

Gość tamara00270
dzieki dziewczyny za "slowa otuchy"

Gość tamara00270
to w takim razie jak mam go sobie wybić z głowy?

Gość tamara00270
myslalam ze wchodząc tu uslysze choc jedno dobre slowo ale nie WY wszytskie mnie skrytykowalyscie powiedzialyscie to najgorsze!! dla was wszytskie jest biale albo czarne nie ma dla was zadnej szarości, zrozumcie ze moze on potyrzebuje czasu, ze che mnie blizej poznac, na to nie apdlyscie miłe panienki?

Gość kjfd
bywam upierdliwa, łatwo się zakochuje, potem potrafie kilka godzin interpretować jego jeden r\uch palcem - ale ty mnie przebiłaś!! jak babcie kocham masakra!! mysle że masz nerwice, musiz dac sobie na wstrzymanie!! nie wiem znajdx sobie coś co cie wkreci - nawet inny obiekt westchnien ale przestan o tym kolesiu myslec

Gość kjfd
krecik ale przeciez ten facet już wie że ona go chce, to po co ma jeszcze raz gadac!!

Gość tamara00270
postanowilam. zaczekam. jak w ten weekend sie to nie wyjasni to wszystkoi sie wyjasni za tydzien, nic mu juz nie napisze zobacze co on zrobi