Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tamron

czy ktos studiuje za granica???

Polecane posty

i gdzie??i jak sobie tam radzicie, bo przeciez zeby sie utrzymac musicie pracowac wiec jak godzicie studia praca nauka itd?chcialabym wyjechac na studia i dlatego robie takie male rozeznanie:)

Gość zenobia
tak ja w Turkmenistanie, a co m sz jakieś pytanka?

Gość po porady
do dzialu Poza polska - topic: studia za granica, dziewczyny zawsze pomagaja a sa rozsiane po calej europie i

mysle o niemczech albo o austrii, a chcem finanse i bankowosc albo ogolnie cos z ekonomia..a Ty co studiujesz?i jak sobie radzisz?

ja mechanika i budowa maszyn... nasze kierunki raczej nie sa pokrewne :) na poczatku bylo ciezko, ale teraz juz pracuje w normalnej firmie i pisze prace dyplomowa... na poczatku byl elkki szok bo tutaj studia na uniwerku wygladaja inaczej niz w polsce, tutaj samemu sie trzeba wszedzie i na wszystkie zajecia zameldowac, samemu sie uklada wlasny plan... z jezykiem tez na poczatku jest ciekawie, ale jak sie dobrze zna, to pozniej juz jest z gorki:D

a udalo Ci sie pogodzic studia z praca?i jeszcze nauka?czy moze pieniezne wsparcie rodzicow:)bo moi raczej nie pomoga mi bo to sa w ogole inne przeliczniki:)