Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytająca babcia

pomocy i porady

Polecane posty

Gość pytająca babcia

Wnuczka zostawiła mi swojego chomika i skubaniutki uciekł z klatki.Mam duży dom spore piwnice tak więc szukanie go jest szukanie igły w stogu siana.Ale może są jakieś inne sposoby zwabienia go [poza kupnem nowego].Acha mam w domu dwa psy foksteriera i nowofunlanda.Boję się,że przeżyją szok jak zobaczą coś małego biegającego po podłodze.A tak naprawdę to nie wiem co robić.

Gość dobry chłopak
chomik jak sie gdzieś zamelinuje to moze być problem

Gość 101101211225121255141
ja bym sie bala ze psy sie beda nim "bawic" i biedny chomik moze tego nie przezyc:( Chomiki przewaznie chowaja sie za meblami

Gość chomiczki
zazwyczaj wychodzą w nocy wtedy można je złapać

pewnie schowal sie gdzies za meblami, poszukaj go tam wysyp na srodek pokoju jakies jedzonko, mam nadzieje ze chomik sie odnajdzie:) a psy moze wyprowadz do jakiegos pomieszczenia zeby nie zrobily krzywdy chomikowi

Gość pytająca babcia
Dziękuję za "dobre rady dla babci".Szukaliśmy w całym domu również po i za szafami robiąc przy okazji porządki.Nigdzie na parterze go nie było do góry nie mógł wejść biorąc pod uwagę fakt ,że spadł z wysokiej szafy.Zeszliśmy sobie do piwnicy i znalazł się .Ulżyło mi bo wnuczka mogłaby mieć pretensje,córka raczej nie.Ale "Fredzia"była bardzo dzielna,teraz najedzona śpi.Otworzyć sobie wieczko,spaść z szafy wysokiej zejść po schodach do zimnej piwnicy.Niezły popis jak na małego chomiczka.