Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słońce_pustyni

Doradźcie mi proszę - pytania o suknię ecru

Polecane posty

Gość słońce_pustyni

Nie mogę wybrać dodatków, nie wiem co by mi pasowało a nie mam osoby, która mogłaby sie ze mną wybrać do sklepu i mi fajnie doradzić :( A więc suknię będę miała całą ecru /ecri/ bardzo prosta żednych tam udziwnień, z tafty układającą się jakby na ukos. Jestem niską osóbką, mam brązowo-piwne oczy, średnią karnację, włosy - swoje ciemny blond ale będą najprawdopodobniej pasemka blond czekoladowe /chyba, że doradzą coś nowego ;) /. No i odstające nieco uszki spędzajace sen z powiek/fryzura :( /. Dodam jeszczę, że jestem w ciąży więc brzuszek mały będzie 🌼

Gość słońce_pustyni
:)

Najlepsze będą ozdoby złote, bardzo delikatne wręcz finezyjne. Kolczyki w Twoim przypadku sztyfty (nie przyciągają uwagi), z cyrkonią bądź cenniejszym kamieniem.

Gość słońce_pustyni
Wedding Palnner - a co na szyję? Zastanawiam sie nad takim naszyjnikiem z kwiatuszkiem w kolorze sukni i cyrkonie do uszu - byłby problem z głowy jeżeli chodzi o kolor złote czy srebrne dodatki

Gość chętnie...
Mam wrażenie, że wszystkie polskie panny młode wskakują w taftowe suknie z gorsetem i kołem, buty z czubem, robią sobie pasemka, obowiązkowo solarium, róż na powiekach, welon do połowy pleców, kwiatek na szyję i wiszący bukiecik... A może by tak coś oryginalnego?

Jeśli kwiatek jest delikatny i nie \"ciągnie\" do ziemi ;), to jak najbardziej :) Np tutaj: http://www.honeybee.pl/index.php?main_page=index&cPath=65&zenid=1af90fc3747790a44f8184afd174c98c Może też być coś takiego (jeśli nie jesteś przesądna:P ) http://www.we-dwoje.pl/bizuteria;slubna;-;naszyjniki,artykul,342.html?foto_id=7

Gość słońce_pustyni
Chętnie - już wyjasniam - tafta bo satyna którą chciałam tylko doda brzuszkowi objętości a tego chcę uniknąć. Solarium - nie, weleon - nie, wiszący bukiecik - nie. Aaa no i róż na powiekach -!!!?? NIE Suknię będę miała szytą z moich wyborów z katalogów i wyobraźni krawcowej - więc na pewno będzie oryginalna choć prosta :) Ja poprostu nie potrafię dobrać dodatków - po to jest ten wątek.

Gość chętnie....
Przeciwko tafcie samej w sobie nic nie mam, ale wyżej opisany zestaw już po prostu wychodzi mi bokiem ;) Brzmi fajnie, a jaki chciałabyś bukiet? Co do kwiatków - dobre do długiej szyi, osobiście bardziej podobają mi się delikatne naszyjniki albo jakaś kolia jeśli ramiona są odkryte. Ale to Twój ślub, nie? ;)

Gość słońce_pustyni
No pewnie, że to mój slub :D nie wiem jaki bukiet, kurcze normalnie komuś lepiej mi doradzić, natomiasta sama siebie w niczym nie widzę :( nie wiem co mi pasuje