Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ide na grila

co kupic na grila?

Polecane posty

Gość ide na grila

kiełbaski będą, chipsy.co jeszcze się zjada na takiej imprezce?piwko tez będzie..ale co do jedzenia?paluszki? lody?kurcze nie wiem co kupic.

Gość pisze sie grilla
sałatki, karkówka, skrzydełka, kaszanka.. masz duży wybór

Gość ide na grila
sałatki jednak?

Taak kaszanka, polewana piwem w trakcie pieczenia:) Szaszłyki są super, żeberka mogą być. Do żeberek polecam specjalną sałatkę z ogórka i białego sera, pychota!

jedną przynajmniej sałatkę zrób, może być najprostsza, ogórki z octu, pomidory, ja robię zawsze pieczarki (duże, bez nóżek, posypane czymś, polane oliwą trochę i w folii), kaszanka jak ktoś lubi i obowiązkowo karczek w cienkie plastry z cebulą chleb picie w dużych ilościach, napoje, woda, nie tylko piwo jak jest możliwość, to herbata nie można zapomnieć o tackach, kubeczkach, widelcach i jakiś chusteczkach/serwetkach/ręczniku papierowym

Gość napewno nie paluszki
mozesz też kupić jednorazowe naczynia, sztućce, przyprawy do grilla, keczup, różne sosy, np czosnkowy winiary lub jakis inny do mięsa, pieczywo, ale myśle, ze sałatki i surówki będa najlepsze

sałatka grecka. pomidory z cebulką, ogórek, kiełbaski, boczek z czosnkiem, udka kurczaka,sałata i ogórki w smietanie, chipsy , paluszki to u mnie ostatnio było

Gość kasik...p
Mozesz kupic bagietke i posmarowac ja maslem z czosnkiem i jak ktos lubi pietruszka :).Przed polozeniem na grilla przekroj ja na pol. Jak potrafisz to zrob jakies ciasto (bo na pomysl z salatka wpadnie pewnie nie jedna) tylko takie ktore mozna wziac do reki i sie nie rozleci :)

Gość bronek987
wódeczka

Gość dobre piwko