Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ZaPoMNaNa

Właśnie się dowiedziałam i jest mi bardzo źle.

Polecane posty

Moj dobry przyjaciel miał wypadek, jechał motorem z kolegą. Kierowca śmierć na miejscu. Mati leży w szpitalu. Jest w śpiączce i jest cały połamany, niewiadomo, czy w ogóle się z niej wybudzi. Jest mi tak bardz przykro. On ma dopiero 17 lat, całe zycie przed soba. Musiałam się komuś wygadac. :(:( Mam nadzieje, ze wroci do zdrowia. \"Śpieszmy się kochac ludzi, tak szybko odchodzą\" :(

Gość xfghjk
Weź jedź do niego a nie pisz na forum!

współczuje ci...to straszne jak giną młodzi ludzie :(

No właśnie. Jak sobie przypomne jego śmiech to płakać mi się chcę. Widziałam się z nim nie dawno. Taki szok :(:(

Gość tak końcżą własnie
"dawcy organów"

Gość Aliceee
ja niedawno bylam w podobnej sytuacji i moge Cie pocieszyc. moj kolega 4 tyg temu tez mial bardzo powazny wypadek, wjechal pod tira.mial powazne obrazenia a najgorszy byl obrzek mozgu, uspili go, byl w spiaczce 10 dni. wczoraj minely 4 tyg a od trzech dni juz chodzi sam bez pomocy. co prawda ma problemy z mowieniem i zlamaana reke ale cala reszta jest w pozadku. a na poczatku po wypadku tez byl w ciezkim stanie i wszyscy juz stracili nadzieje. a dzis u niego bylam i wyglada naprawde dobrze. wiec Ty tez miej nadzieje ze z Twoim kolega tez bedzie dobrze. wiem ze to sie latwo mowi ale ja bylam w podobnym szoku i przerazeniu jak Ty i wiem jedno ze warto miec nadzieje.tylko to czekanie i bezsilnosc jest okropna

Gość dziewiąteczka
jest mi bardzo bardzo przykro jezeli wierzysz w Boga to się pomódl

Gość xfghjk
Być dobrej myśli! napewno wyzdrowieje jeśli odrazu nie umarł trzeba mieć wielką nadzieję

Gość Aliceee
a wiesz czy on sam starcil przytomnosc czy po prostu uspili go farmakologicznie?

A ja niewiem co mam zrobic. Najgorsze jest to ze nic nie moge, nawet go zobaczyc. To jest naprawde straszne :(

Właśnie nie mam pojecia. Chciałam dzwonic do jego rodzicow, ale nie chce ich meczyc. Maja juz dosc duzo na glowie zebym pytała ich o szczegoly :(

Gość Aliceee
ja tez nie moglam wejsc do mojego kolegi jak spal. ale codziennie chodzialam kolo szpitala i stalam pod jego oknem...wiem co czujesz bo przezywalam to samo 4 tyg temu

Gość Aliceee
bo wiesz to jest tak ze jezeli go uspili farmakologicznie to nie jest tak zle.pewnie ma obrzek mozgu i jesli go uspili sztucznie to szybciej mu ten obrzek zejdzie i jest wieksza sznasa ze wroci do zdrowia. przynajmniej tak bylo z moim kolega.

Gość prosiaczek...
do niego mozna mowic..taki czlowiek slyszy co się do niego mówi - mój tata po wylewie slyszal(tak lekarze twierdzili) mozna mowic do niego i glaskac i on wie, ze ktoś z nim jest