Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Znowu mam rany na sercu

Przepraszam,ale muszę się wyżalić!

Polecane posty

Gość dontyouknow3
JA zawsze się łudziłam, że ten z którym jestem będzie tym jedynym i ostatnim zarazem-niestety...mam nadzieję, że teraz to nie będą już tylko złudzenia i że wytrwam...Tobie też życzę człowieka o wielkim sercu...fantazji, ciepłego i dobrodusznego. Buziaki 😘

Gość agata1983
kobietki nie dolujcie sie bo nie warto zycie jest za krotkie. niedawno skonczylam swoj ponad 7 letni zwiazek i codzinnie dowiaduje sie o swoim bylym nowych rzeczy. od 2 miesiecy jestem ze swoim przyjacielem, zawze twierdzilismy ze oprocz przyjazni nic nie bedzie miedzy nami a jednak wyszlo inaczej i nie zaluje tego. moj byly jak sie okazalo mial druga, ze mna sie zareczyl, chcial miec ze mna dzieci a tu bach pojawila sie Kasia. w tej chwili nie jestem zla na niego i nie mam zalu, choc nie raz plakalam za tym co bylo. nie mozna w zyciu cierpiec przez kogos kto nas olewa, oszukuje.................. zycie jest za piekne by plakac nad kims kto nie docenia tego co chcemy mu dac. wiem ze to boli jak cholercia ale po pewnym czasie dochodzi sie do wniosku ze nie waro bylo sie tak katowac. w zyciu trzeba wszystkiego sprobowac i brac z zycia jak najwiecej, a i tak bez wzgledu na to jaka decyzje podejmiemy to bedziemy jej zalowac, bo takie to nasze zycie jest. trzeba dostrzegac to co sie ma a nie plakac nad tym co sie moglo miec. zycie uklada sie zazwyczej inaczej niz chcemy. faceci sa inni niz my i nigdy nie zrozumieja do konca nas kobiet, bo konieta kocha cala soba a facet tylko czescia.............. . ja juz nie placze chociaz tamto mnie boli. trzymajcie sie bedzie dobrze:)

Gość dontyouknow3
a co tu tak cichutko :[ odezwijcie się 😘 🌻

No tak,nie było mnie trochę :) Powoli,powoli wszystko wróciło do ,,normy\",mimo że jestem sama. Staram się czymś zajmować,spotykać ze znajomymi...On znowu napisał do mnie na gg,nie wiem po co. Napisał,że chciał mi powiedzieć dzień dobry! Nawet nie chcę tego analizować...Prosiłam żeby wykasował mój nr z gg,a on tego nie zrobił!

Gość olej palanta
szanuj sie dziewczyno. Pewnie mu nie wychodzi z tamta i traz chce do Ciebie wrocic. Szanuj sie dziewczyno i konsekwentnie wydalaj tego jebanego trutnia ze swojego zycia.

Gość dontyouknow3
a to ciekawe...szuka kontaktu z Tobą...teraz nie wiem czy to źle czy dobrze powiem szczerze...bo tak jakby ręke do Ciebie wyciąga...może zostawmy to swojemu biegowi...a ty baw się i rób swoje...pozdrawiam 🌻