Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hahaydy

wkońcu udało mi się schudłam..!!

Polecane posty

Gość hahydy
chyba nie wazne co gada jednak lekarz:PAle co gadaja ludzi bo to oni na mnie patrzą..A mój chłopak stwierdził że wygladam o niebo lepiej!!! Podobnie brat i reszta rodzinki...Zreszta wiem...bo widze jak ludzie na mnie reaguja jestem drobnej kosci wiec to dla mnie idealna waga...

Gość hahydy
ryby jadam bardzo czesto i gotowane piersi od kurczaka

Gość do hahaydy
ale ryby jesz z jakimis jarzynami? mozesz wkleic jakis przykladowy jadlospis na caly dzien? ja waze 50,3 kg tez mam 163 cm i chcialabym wazyc ok 47-48 kg

Gość hahydy
szynke z kurczaka też jadam.....biały ser odtłuszczony......odeszłam od masła.....acha pieczywo razowe....nie zrezygnowałamz miesa..ale nie pozwalałam i niepozwalam sobie na np..kiełbase z grila..

Gość Szczera do bólu
Ok, ok. Ale ta strona ma kiepski licznik BMI. Chętnie pokazalabym swoje zdjecia (ale nie mam), mimo takiej wagi wygladam szczuplo (mimo, ze mam drobne kosci)... Nie bede sie z toba klocic. Po prostu wydaje mi sie, ze przesadzilas z tą NADWAGĄ. Obrazilas nie tylko mnie ale i inne kobiety.

Gość hahydy
Te ryby to mówiac szczerze jadam tylko z sosem czosnkowym sa to z reguły pstragi i dorszcze staram sie nie jadac ziemniaków...ale ryż jem...z sosem cury...taka ryba i ryż to czesto mmój obiad Sniadanie jedna nieraz teraz juz dwie kanapki z ta wedlnikka bez tluszczu z kurczaka..taka lekkostrawna smaczna.. Kolacja....Chleb z serem niekiedy juz poznwalam sobie na zółty kiedys tylko biały odtluszczony i szklanka odluszczonego mleka.. Duuuzo owoców jabłek...i najrózniejszych surowek i salatek...tylko bez majonezu

Gość hahydy
http://www.poradnia.pl/rozmaitosci/bmi.html Rany skad ty to wykopałas z tego wynika że wazac załózmy 70kg przy 165cm wzrostu ma sie idealną wagę...toz to jakieś nieporozumienie.....Przecież to nadwaga i juz nawet spora

Gość oojjejkuu
sorry dziewczyn ale hahydy chyba ma racje ten przelicznik jest śmieszny..... C prawda na chwile jak do niego zajzałam wyleczyłam sie zkompleksów ale za trzy minuty dotarło do mnie że jestszajwski i pokazuje nieprawde:-(Raczej to co chcemy zobaczyc..Nie wiem kto to wymyslił