Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

o_n_a

Jaki fajne nietypowe imie dla dzidzi???

Polecane posty

Gość nil
Noemi - jest nietypowe. Siostra mojej koleżanki ma tak na imię. Była 9. dzieckiem w kolejności, więc też mamie się wyczerpały pomysły. Ze studiów kojarzę Oksanę - też niezłe, oryginalne. Dziewczyna z Ukrainy. Mnie osobiście bardzo się podoba imię Kamila. Co się zaś tyczy chłopców... W ogólniaku miałam kumpla Nikodema. Fajnie brzmi Oskar. Cokolwiek wybierzesz, zwłaszcza z obcojęzycznych wersji imion, pamiętaj, ze urzędnik, a i zapewne ksiądz ( jeśli praktykujesz) mogą się nie zgodzić na zbyt wymyślne imię. Pamiętam taki reportaż w radiowej trójce. Dziennikarze pytali panią urzędnik, czy był przypadek, ze nie wyraziła zgody na dane imię. I okazało się, ze zdarzyło się jej tak - nie zgodziła się na imię Mercedes ( dla dziewczynki). Skądinąd imię bardzo popularne w krajach latynoskich. Powód? Stwierdziła, ze wyobraziła sobie sytuację w szkole, jak małą chłopcy będą przezywać - "Mercedes, daj się przejechać!" A więc trochę pomyślunku w wyborze!

Gość ja mam na imię
oo..moje jest niemieckie ;)

margolka gdzie ja napisalam ze twoje dzieci sa debilami? ja napisalam ze mi sie tak kojarzy to imie jak dla debila a nie dziecka - takie moje zdanie ale przepraszam jesli poczulas sie urazona;) a do tych niemieckich i angielskich imion, ja nie zamierzam w polsce zyc, po maturze od razu wypad wiec te imiona to nawet lepiej dla dzieciakow;)

Kiedys dalsza znajoma dala tak swojej corce na imie i spodobalo mi sie to imie (ROMA). A DORIAN podoba mi sie:) Tak Tw syna ma na imie?? Tez nie podobaja mi sie w ogole polskie imiona dlatego szukam cos innego. Margolka wrecz przeciwnie mysle ze nasze polskie imiona to wiocha i i jak to ladnie nazwalas \"patologia\"!!! np Julia az do obrzydzenia chyba co drugie dziecko dostaje takie imie. Pawelek to wlasnie takie proste, prsotackie oczywiscie moim zdaniem:)

nauzykaa - a co ma ci niby tlumaczyc? takie jest moje zdanie i w cholere jasna odwalcie sie ode mnie nie tylka ja preferuje niemieckie czy angielskie imiona i uwazam ze polskie sa oklepane, ale nie dla zasady trzeba mnie atakowac

ja tutaj nikogo nie atakuje. tylko sobie skladam co nieco i spoko juz wszystko rozumiem :>

Gość 82
a mój synek ma na imie Marcel

Moj mam ma na imie MIKOLAJ i jak bedzie dziewczyna to proponuje takie imionaSandra, Sara Samanta a raczej uparl sie na nie:)

Gość teraz są na czasie
Kornel i Kornelia no i jeszcze Konstancja

madchen Twoje wypowiedzi takze, na przeorznych topikach. spusc z tonu nie obrazaj nikogo to nie dostaniesz bana. over.

a co ja jedna na tym forum sie tak wypowiadam? jesli tak mysle to to pisze, proste wez sie zajmij czyms innym niz sledzeniem co wypisuje

oczywiscie ze sledze co piszesz, siedze na forum wiec przegralam zycie i nie moge robic nic innego :-o get lost mala.

to po co piszesz ze widzisz co pisze na innych tematach.. widze ze tobie sie nudzi i nie masz co robic zreszta nie zmienie swojego stylu pisania bo ty mi tak mowisz, chyba cie pogielo

Gość mama 11-miesiecznego synka
Dziewczynka Amalia,Liwia,Kornelia Chlopczyk Rustam,Roland,Florian To sa moje typy.Oczywiscie tobie nie musza sie spodobac Pozdrawiam:)

Gość dama z zylakami
Mia, Pia, Magdalena, Ewa, Hania, Ines Igor, Hubert, Jobst, Karol, Henryk, Robert

Gość dama z zylakami
ryszard tez mi sie podoba czyli Rysiu. Anna, Maria

Gość 123...
tak Kornel - przepiękne imię a jeszcze Daria

Gość a ja tak...
Olaf Sara

fajna nie podskakuj gowniaro. i przestan obrazac starszych od siebie. jedz juz do niemiec.

u mnie w klasie jest taka jedna daria, boshe normalnie debil nie dziewczyna wiec ja bym nie ryzykowala dawajac takie imie dziecku, kto wie co z niej wyrosnie, moze taka sama daria?:P

dobra gadaj sobie, i tak mnie to nie rusza a i zobaczysz ze pojade do niemiec, i bede o wiele lepiej zyc niz ty klepac tu biede..