gloria444 0 Napisano Sierpień 17, 2007 bo ja bardzo chce, moze dlatego zakładam ten topik, zebyc szukac wsparcie w innych i zeby cieszyc sie sukcesami i pocieszac gdy nic nie wyjdzie :) Staram sie juz o dzidzie prawie 2 lata, ale dopiero teraz zmieniłam lekarza, czekam do okresu , a jesli przyjdzie to po nim zaczynam badania... oby one daly jakies efekty :) tak wiec ktora chce zafasolkowac? Zapraszam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gloria444 0 Napisano Sierpień 17, 2007 jesli macie ochote to piszcie ja zajrze jutro :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wolę zagroszkować... Napisano Sierpień 17, 2007 a może lepiej zabobić?:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość glupi Napisano Sierpień 17, 2007 sama sie zagroszkuj... widac nie rozumiesz co to znaczy miec problem z zajsciem w ciaze !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ghgyhjujkil Napisano Sierpień 18, 2007 zadna? nie wierze ? no tak widac ze mamy bum demograficzny :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ilonusia Napisano Sierpień 24, 2007 mam 22 lata i juz chciałabym miec dzidziusia nawet bardzo jestesmy z chłopakiem juz ponad 2 lata jest on mlodszy ode mnie o rok ale to nie przeszkoda biore tabletki anty ale niestety nie moge ich narazie odstawic bo trzeba najpierw uzbierac pieniazki na wesele a potem dopiero myslec o dzidzi a juz nie wspomne o tym jakbym zaszla w ciaze przed slubem mama chyba by mnie z domu wygonila,coztakie jest zycie trzeba troche poczekac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tylko... Napisano Sierpień 24, 2007 po jakiego grzyba wałkować w kółko to samo na nowych tematach? szukaj nie gryzie :/ http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3242903 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=2198090 to tylko dwa tematy z tej strony! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fuj Napisano Sierpień 25, 2007 Zafasolkować?! A jednak dziecko sprowadza kobietę do poziomu infantylnej nastolatki... Rzyg... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach