Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mozarella

moj chlopak sie obrazil, bo nie chcialam, zeby do mnie przyjechal

Polecane posty

Mam ciezkie dni, 2 pryszcze na czole, jestem spuchnieta jakbym w ciazy byla, zwijam sie z bolu i wszystko mnie wkur...a moj chlopak, swiezy nabytek, chcial do mnie o tej porze przyjechac. Jak mu powiedzialam, ze sobie nie zycze, zeby mnie ktos ogladal w tym stanie to sie obrazil i odp. ze powinnismy przemyslec sens bycia razem.

Gość no bo racje ma
Jaki jest sens budowania zwiazku z takim podejsciem, druga osoba ma prawo Cie widziec tez kiedy nie jest z Toba za dobrze i nie wygladasz jak modelka

on moze wlasnie nei jest z toba tylko ze wzgledu na wyglad? moze chcialby cie jakos pomoc, nawet sama obecnoscia, pokazac ze jakis pryszcz go nie wystraszy

Ale ja po prostu nie mam ochoty nikogo ogladac, wiecie jak to jest drugiego dnia okresu, jeszcze ja to ciezko przechodze. Chcialam z nim na gg pogadac to mi powiedzial, ze jestesmy 5 km od siebie i on sie czuje obco i idiotycznie jak tak musi ze mna rozmawiac.

no to kobieto dla niego nie jest wazny twoj wyglad, co jak bedziecie razem mieszkac to tez sie bedziesz np w lazience ukrywac zeby tylko przypadkiem cie nie zobaczyl? smieszne to i tragiczne:P

Ale ja sie tak czuje, ze bede mu tylko narzekac i smecic nad uchem, mowie tez, ze mam tak zly humor...Nie chce naprawde zeby mnie widzial w takim oplakanym stanie, poza tym mowie, to nowy nabytek jest, jestem z nim dopiero od niecalych 2 miesiecy.

jakby mi ktos powiedział \"nie życzę sobie twojego towarzystwa\" to pewnie tez by mnie to uraziło może trzeba było powiedzieć, ze nienajlepiej sie czujesz i chciałaś sie połozyć wcześniej spać a spotkacie sie nastpenego dnia oni nie rozumieją jak kobieta sie czuje przed i podczas okresu chociaż mojego juz nauczyłam:D

fajna madchen - ile masz lat? Twoje, iście filozoficzneiwszechwiedzące, wypowiedzi wywołują u mnie nagłe konwulsje. Wybacz, od dawna siedziało mi to na odcinku żołądek-jama ustna.

To mu tak powiedzialam-nie jestem w najlepszym stanie, mam zly humor, itp. Jeszcze az tak blisko nie jestesmy, zeby mnie ogladal w moich dolkach fizjologicznych.

Powiedzialam mu, ze sie jutro mozemy spotkac, jak sie bede lepiej czula, odp.mi wlasnie to, ze jutro mozemy juz nie byc razem.

Gość odpowiadacz
"nie jestem w najlepszym stanie, mam zly humor" - na 99% facet nie domyslil sie o co chodzi i stwierdzil ze to jakies fochy - trzeba bylo powiedziec ze chora jestes

ale ona sie fatalnie czuje więc po co maja sie na siłę spotykać? kiedy mój chłopak mi mówi, że nie jest w formie, źle sie czuje i jest zmęczony to daje mu spokój, nie spotykamy sie bo wtedy by mi sie jego stan udzielił, i w ogole po co sie spotykac, żeby tylko narzekać:) a może wlasnie twojemu chłopakowi trzeba takiego spotkania, żeby później ich unikał?:D

Wprost mu walnelam, ze okres mam, probowalam tez delikatnie, ale nie zrozumial. Jeszcze sie bezczelnie spytal czy mi czekolade przywiezc, bo wie, ze ja w tych dniach to jem slodkie na umor. Spotkalabym sie z nim w sumie, ale musialabym w pokoju posprzatac, nie zdazylam zrobic dzisiaj jakis extra zakupow, w ogole nieprzygotowana jestem.

Gość idz na topic
moj facet jeszcze nie widział mnie bez makijażu :O

A bo on taki jest, jak ja tancze jak on mi zagra to jest ok, ale jak ja sie probuje postawic to sa wielkie awantury. Jest ode mnie chyba za duzo starszy, ja mam 22 lata, on 30...

Gość dziwne jak ja mam okres i
zwijam sie z bolu to wlasnie mam najwieksza ochote na przytulenie sie do mojego misia... i szczerze mowiac w dupie mam jak wtedy wygladam polecam na przyszlosc a koles faktycznie dziwnie zareagowal...

Gość iii...
dla porownania pokaze ci jak chlopak ( znajomosc sie rozwija dopiero ) z ktorym mialam sie spotkac w zeszlym tygodniu zareagowal na moja odmowe . Mielismy sie spotkac w niedziele na miescie ale ja mu napisalam by zmienic termin spotkania na inny bo zwijam sie z bolu gdyz mam okres. On niedlugo przyslal odppwiedz ze jest mu bardzo przykro nawet doradzil by zrobic jakis kompres i ze rozumie ze nie ma sensu sie spotykac bo tylko bym sie meczyla - mysle ze ladnie zareagowal

Ja sie nie mam ochoty do nikogo przytulac, nie chce nikogo widziec, mowie, gdyby mial przyjechac, to bym musiala pokoj posprzatac, przebrac sie w cos normalnego, bo siedze w pizamie w truskawki...a nie bede latac o 23 z odkurzaczem i scierka.