Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Andzia..

mój facet robi wielkie błedy w smsach

Polecane posty

Andrzejku równie dobrze można powiedzieć że facet na damskim forum to troche nienormalne

no ja też niestety mam problemy z ortografią. ale używam słownika w komórce :o a gdy wypowiadam się w internecie to używam mozilla firefox która zaznacza mi błędy. problem z ortografią nie usprawiedliwia nędznego słownictwa i ciągłych błędów. nie chodzi o zgubione literki! ja nie potrafię przełknąć czegoś typu BENDE

Znam faceta po podstawówce i nauczył się POPRAWNIE pisać,skoro on mógł to każdy NORMALNY człowiek może jesśli nie umie pisać to wynika albo z wielkiego lenistwa albo z niedorozwoju umysłowego

a moja koleżanka z podstawówki zrobiła dwa błędy w arcytrudnym i nieczęsto spotykanym słowie \"już\" I pamiętam to do dziś, a stara już jestem ;)

babcia a o co chodzi z firefoxem?? mogła byś mi to troche lepiej opisać? bo męczy mnie juz ciągłe sprawdzanie błędów w słowniku i to ze jak już jakiś zrobie to od razu mnie krytykują:(

(w dyktandzie te błędy zrobiła - ot błysnęłam żartem :P)

Andrzej to ze facet po podstawówce dobrze pisze to jakiś cud?? Według ciebie powinien być głupolem??

qwertz:bo widzisz mnóstwo wyrazów z błędami i w Twoim umyśle zaczynasz traktować je jako poprawne gdy setki razy przeczytasz \"wruk,pruk,ksionc,domp,hlep\" to pojawiają się wątpliwosci;)

a ja np. mam kilka takich słów, których w jakiś magiczny sposób nigdy, bądź żadko (

to przeglądarka jest, wystarczy że wpiszesz mozilla firefox w google ściągniesz sobie, a potem wejdziesz w NARZĘDZIA->OPCJE->ZAAWANSOWANE-> i pod \"ogólne\" będzie -> sprawdzaj poprawność pisowni polecam każdemu kto ma czasem problemy z gramatyką, albo nie ma czasu sprawdzać wciąż poprawności :):)

a ja np. mam kilka takich słów, których w jakiś magiczny sposób nigdy, bądź żadko (

babcia nozownik dzięki:):) może teraz niektóre inteligenciki nie będą mnie traktowac jak niedorozwoja:P

Chodzi o to anv że wiele osób po studiach robi takie błędy!!! A ten facet miał naprawdę poważne problemy z nauką,nie zdał rok ale pisać się nauczył w podstawówce,niektórym średnia szkoła i studia nie wystarczyły. Może dlatego że czyta regularnie prasę.

Nie wiedzieć czemu ucina mi tekst wypowiedzi. I teraz już nikt się nie dowie o mojej ułomności, którą chciałam obnażyć

teraz nie wiem, czy w niektórych wypowiedziach robicie błędy specjalnie czy nie:P (nie chodzi mi oczywiście o post Andrzeja) do anv - może i skrytykują Cię, ale też poprawią i dzięki temu może zapamiętasz na przyszłość:)

hahaha a ja np. mam kilka takich słów, których w jakiś magiczny sposób nigdy, bądź żadko to słowo do nich należy) nie piszę poprawnie i za nic nie mogę tego opanować. Dopiero gdy spojżę na zapisany tekst, zastanawiam się jak mogłam coś takiego popełnić. Do dziś nie jestem pewna jak się pisze \"w ogóle\" Dla mnie oczywistym i logicznym jest, że powinno się to pisać razem. Nie wiem dlaczego tak mam. :P

no właśnie! Głupie rzadko! Jeszcze kojaży. Widocznie z tym u mnie nie najlepiej :P

a to co byś zrobił ze mną?? Studiuje a więc to oczywiste że czytam dużo książek (może sa to książki medyczne ale zawsze coś), pozatym czytam gazety (i to nie typu claudia:p) teraz np. czytam chyba z setny raz władców pierścieni, i dalej robie błędy:( i nic nie pomaga ani uczenie słownika na pamięć ani medytacja ani zajęcia z panią pedagog;)

studentka MYSZKA ale jak mi ktoś normalnie zwróci uwage że coś źle napisałam to ok;) ale po prostu ludzie od razu mnie wyzywają:( a to może byc naprawde wkurzjące:(

Ja? Przeklętą wyborczą, przekrój, angorę, wprost coś ostatnio, tylko rock, machinę też coś ostatnio i z rzadka jakieś inne.