Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Andzia..

mój facet robi wielkie błedy w smsach

Polecane posty

Gość Andzia..

jak go zmienić

Gość wszyscy faceci
robia bledy

Gość Dudek85
Ciesz się, że do CIebie pisze. Mój, od kiedy kupiłam mu grę na komórkę - samueletoostreetfootball.prv.pl/gra.php to telefonu używa tylko do grania.

Gość magdalenka123
tez mialam z tym problem ..tzn On mial ;) w smsach wprawdzie go porpawic nie moglam ale np na gg jak rozmawialismy i zle napisal to ja go porawialam psizac to slowo razj eszcze z tym ze tam gdzie zrobil blad poprawilam duza litera np. powtażać - poprawialam powtaRZać i zalapal ..robil coraz mneij bledow i przede wszystkim- zaczal myslec przed napisaniem slowa :) coz..powodzenia :) pozdrawiam

A tak zupełnie serio to prymityw dziewczyna która nie potrafiłaby pisać i robiłą notorycznie błędy to nawet żeby była modelką to bym jej nie chciał,jakiś poziom umysłowy trzeba reprezentować.

haha ja też nienawidzę błędów, przeważnie chłopakowi (byłemu:() jak się spotykaliśmy to pytałam jak się pisze takie i takie słowo i Go wtedy uczyłam:P żeby na przyszłość wiedział, bo np jakiegoś ślicznego smsa pisał i w tym jakiś błąd, to to strasznie mi mąciło ten piękny obraz:P

haha ja też nienawidzę błędów, przeważnie chłopakowi (byłemu:() jak się spotykaliśmy to pytałam jak się pisze takie i takie słowo i Go wtedy uczyłam:P żeby na przyszłość wiedział, bo np jakiegoś ślicznego smsa pisał i w tym jakiś błąd, to to strasznie mi mąciło ten piękny obraz:P

andrzej nie piernicz głupot. jakby jakaś modeleczka do ciebie oczkiem mrugnęłaby nie mów że byś nie zacząłbyś myśleć czymś innym niż zazwyczaj. nie znoszę jak ktoś jest tak cyniczny

Gość załosne
A jak facet jej poprostu dobry człowiekiem i dziewczyna go kocha to to nie ma znaczenia? To Wy jestescie prymitywni oceniając człowieka po pisowni :O. A nawiasem mowiąc tez mnie drazni takie notoryczne robienie błędów ale to nie przekresla człowieka, bez przesady :O.

Teraz to co drugie dziecko ma dysleksję. Wnerwia mnie to. Ach Ci nieszczęśni dyslektycy... Do książek!!!!!

książki nic nie dają:( ja już z 12 lat ucze sie ortografi i nic mi to nie daje:( czytam dużo ksiaże,k artykułów i nic:( jednego dnia potrafie napisać wszystko bezbłędnie a drugiego nie odróżniam d od b:( studiuje na renomowanej uczelni mam dobre stopnie i nie czuje sie nieukiem:(

moze nie trzeba go zmieniac , tylko mu pomuc!

Gość do Febry
a co maja książki do pisania? czytac to chyba wszyscy umieja

Moim zdaniem (a prosty człowiek ze mnie) jeśli ktoś nie jest dyslektykiem i dużo czyta, to tak jakoś niechcący zapamięta sobie pisownię rurznyh wyrazów. (razi?)