Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

iza1985

Co was kobietki najbardziej denerwuje ...w mezczyznach i nie tylko

Polecane posty

mnie doprowadza doslownie do szalu jak on rozmawiajac ze mna ciagle sie usmiecha czy to na powazny temat czy nie..rozumiem jak zartujemy ale... caly czas zero strsu!? mi wydaje sie to conajmniej dziwne.

Gość mnie dobija moj
bo jest troche nierozmowny, zamyka sie czasami w sobie. No ale ja za to caly czas gadam nie mowi mi o planachm, tylko dopiero jak zrealizuje np.kupno samochodu

Gość sumka
to, że nigdy nie wiedzą za co maja prezepraszać..........

Gość nie lubię gdy facet uogólnia
tzn mówi np, ze wszystkie drobne kobietki mają wąskie pochwy lub wszyscy dyslektycy to debile lub turcy smierdzą.. wiem, ze to żenujace przykłady, ale spotkałam się z takimi pogladami i ręce mi normalnie opadały, bo dyskutuj tu z taka ciemnotą.. facet musi mieć otwarty umysł i nie ładować wszystkich i wszystkiego do jednego worka!

Niemądrzy mężczyźnie miewają przerośnięte ego i brak dystansu do tegoż. Na szczęście w moim denerwuje mnie... nie wiem co. Zdenerwowania zaistniejowują incydentalnie. (hehehe)

Gość kara................
"to, że nigdy nie wiedzą za co maja przepraszać.........." w sedno! :)

brak ambicji, zaangazowania, lenistwo, nieumiejetnosc w podejmowaniu decyzji, brak wlasnego zdania... no i jeszcze raz lenistwo! najgorsze u facetow, naprwade

\"to, że nigdy nie wiedzą za co maja przepraszać..........\" wlasnie ;) to tez... w ogole zaskocznie jesli sie powie dlaczego za to nie przeprosil... !

\"brak ambicji, zaangazowania, lenistwo, nieumiejetnosc w podejmowaniu decyzji, brak wlasnego zdania\" nie powiedziałabym, że jest to domeną mężczyzn... Raczej każdego człowieka może to dotknąć. Mówicie o facetach w ogóle czy może tylko o swoich?

Gość sumka
i jeszcze to, że uważa, że seks z mężem to obowiązek, nawet gdy jestem na niego wkurzona czy sie gniewam, bo jak nie to szntażuje zdradą. Do cholery, najpierw niech sprawi, abym miała ochotę.