Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lovestoned

nie macie wrazenia, ze nizsze babki ubieraja sie z wieksza fantazja niz te wyzsz

Polecane posty

Gość lovestoned

ja jestem wysoka i moj podstawowy stroj do jeansy, jakas bluzka.wkurza mnie to, w sumie.

Gość BeznadziejnaOsobaUpokorzona
bo wysokim się wydaje ze nic nie pasuje :O :( a mniejsze co nie ubiorą wygladają tak samo dobrze i dlatego czesto nie mam się w co ubierac zeby nie wygladac na mega żyrafe staram się chociąz wygladac jak zwykla zayrafa :o

ja mysle, ze jeansy to swietny stroj :) wystarczy kupic kilka par w roznych fasonach i nawet pookazywac sie w nich na salonach... moim zdaniem w stroju i tak zawsze najwazniejsze sa ... DODATKI!!!! pasek, buty, torebka, naszyjnik, kolczyki... :)

Gość lovestoned
nie umiem dobierac sobie dodatkow:O

Gość Dla mnie nie ma czegoś takiego
Jak "nie umiem sobie dobierać dodatków". Dla mnie to proste. Podoba mi się ten pasek ? te kolczyki ? ta torebka ? te buty ? To biorę je!! potem staram się tylko żeby w miarę to współgrało z kolorystycznie i problem z głowy.

Gość lovestoned
a ja staralabym sie kupowac dodatki juz wtedy myslec czy beda pasowaly do reszty, a ze mam malo ciuchow ogolnie i tych innych spraw t musze to jakos wszystko zgrac.;O