Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lolaaaaaaaaaaa

Dziewczyny do czego macie słabośc u meżczyzn??

Polecane posty

Gość prosiaczek...
Jamajka --->zacznijmy od tego, że nie każdy posiada chłopa...

ja tam lubie męskie tyłeczki szczególnie w spodniach od garnituru :D nie ma bata zebym sie za takim nie popatrzyła :)

Gość prosiaczek...
aaa tyłeczki to jasne, że tak...:D🖐️ ..szkoda tylko, że te tyłeczki należą z reguł do cudzych facetów...:(

Gość prosiaczek...
zmienię temat to moze mi doradzicie: wiecie ...wyglądam już jak Jon Bon Jovi, bo nawet fryzjerka nie ma dla mnie czasu.... no co ja mam zrobić, bo wyglądam okropnie? 😭 może uwypuklę inny element sylwetki? :classic_cool:co myślicie? :classic_cool:

oj poślladki mmmmmm szczególnie w garniturze mmmm.Generalnie kocham kazdego faceta w garniturze i czasami dlatego lubie sesje..:)zwłaszcza jak wracam z egzaminu..

jak widze tylko nogawki od garnituru to zaraz mi wzrok ucieka na tyłeczek takie moje małe zboczenie :) a to ze nalezy on zazwyczaj do cudzego faceta no coż za patrzenie nie bija :D

ale sie lale rozpaplaly ale widze ze moze bym tutaj jaka adoratorke zlowil :p bo dysponuje i tym i tamtym :classic_cool:

Gość prosiaczek...
mnie to jeszcze bierze jak się tak facet na mnie patrzy...:classic_cool: wiecie no...;):classic_cool: ale nie każdy tak potrafi.... na szczęście........:D

chju....jak masz scieżke miłości i pieknie wygladasz w garniturze no i oczywoscie jestes wysoki bo ja mam 172 cm to na Ciebie lece..:):):):):)

Gość prosiaczek...
wiecie co? ale my glupie jesteśmy.... ta Lolaaaa to pewnie jakiś rasowy podrywacz i wyciąga od nas właśnie dane operacyjne na temat naszych preferencji co do chlopa.....😭 tak m przyszło do głowy właśnie...

mnie jeszcze kreci jak facet tak patrzy ze ma oczka za mgła takie jakby pełne miłosci :D

no np. .... suche cieple raczki mam :classic_cool: i geste krotkie wloski :classic_cool: :D

Gość prosiaczek...
ta.... miłości.... takie cielęce znaczy pewnie...:o...pewnie myśli wtedy o deksie z Tobą a nie miłości....

no i niech se wyciaga dane nawet i co mu z tego jak moze nie ma połowy z tych zalet :D

no moze i o seksie ale na mnie juz od ponad dwoch lat tak ktoś patrzy :D no wlasnie cielece a nie wiedzialam jak to nazwac :) hehe

Gość prosiaczek...
*seksie jak juz tu jestem to doradzcie mi proszę do czego nosi się cyckonosz w groszki?

Gość Lolaaaaaaa
Prosiaczek..ta LOlaaa to ja ..jestem kobieta która jak widzi m.in.sciezke miłosci to robia jej sie nogi z waty zaczyna sie krecic w głowie ,nie wie co robić.Chciałamsie tylko dowiedziec czy tylko ja mam takie odchylenia od normalności:):):):_

no mozesz nosic do czego ci sie podoba :D nawet pod biała bluzke :) efekt bedzie tak ze kazdy ci sie tam popatrzy :D a tak na powaznie to moze pod cos co jest ciemne albo pod bluzki w groszki :)

Gość prosiaczek...
Lolaaaaa nie wiem czy ja też, bo nie przypominam sobie, żeby coś takiego widziała, aczkolwiek jestem dosyć zboczona, bo niewyżyta i możliwe, że jakbym zobaczyłą to bym już nie mogła wytrzymać...:P

Gość prosiaczek...
no dzięki za radę ;)co do cyckonosza, bo tak mi się spodobał, że musiałam kupić... niestety bliska mi osoba zgasiła moją radość tekstem"a do czego Ty go będziesz nosić?" a muszę go nosić zanim go mole zeżrą....szkoda by było tych pieniędzy...