Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przyszla mama23

problem z kupka u 3 tyg dzidzi

Polecane posty

moja coreczka za kazdym razem jak ma zrobic kupke strasznie placze napina brzuch, cos jakby miala kolke tylko to zdarza sie kilka razy dziennie i o roznych godzinach i zawsze potem robi kupke, ale widze ze cierpi, jak moglabym jej pomoc??? dodam ze probowalam juz suszarki, ja pije herbatke koperkowa(karmie piersia), masaz.prosze poradzcie cos bo przykro tak patrzec jak niunia sie meczy.

powinnas jesc jak najwiecej jablek i suszonych owocow.a malutkiej mozna juz podac raz dziennie herbatke koperkowa, np. hipp od 1 tygodnia.

Gość laczki
Ja to samo przerabiałm i powiem Ci, że nic specjalnie nie pomaga,to jest właśnie doś w rodzaju kolki, bo moja córeczka miała tak samo, spróbuj wodę koperkową i uważaj na to co jesz, bo często to z tego powodu. pozdrawiam

jak juz zrobi kupke to ma zolta i taka granulowata, wiec chyba dobrze... a co jeszcze polecacie oprocz jablek i suszonych owocow? mozna jesc ziarna slonecznika? takie wiecie swieze?

Gość ciekawska1111111
up up

kupka wyglada na prawidlowa, wiec to nie zaparcie, ale powinnas uwazac na to co jesz, tzn. zrezygnuj narazie z kofeiny (kawa, herbata, czekolada, cola), unikaj slodyczy, jedz jak najwiecej owocow (zwlaszcza jablka gdyz dzialaja przeczyszczajaco wiec malenstwu pokarm z jablek napewno troszke pomoze). co do slonecznika to niestety nie wiem :(