Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna22

Dziewczyny co byście mi poleciły??

Polecane posty

Gość taka jedna22

Mam 22 lata i tłustą cere. Nie wiem czy mozna nazwac ją trądzikową, bo czasem cos wyskoczy ale nie zawsze. Teraz np. mam 2 mega pryszcze Oprócz tego zauwazyłam już pierwsze zmarszczki, głownie w okolicach oczu i inne mimiczne... Co powinnam robic? Co stosowac? Gin przepisal mi Syndi 35, narazie biore miesiac , mam nadzieje ze za jakis czas bedzie poprawa. Tylko jak dodatkowo dbać o taką cere??

Mam tak samo jak Ty i nawet tyle samo lat ;) mi też tylko czasami jakiś pryszcz wyskoczy. Ja stosuję: -żel to twarzy najczęściej Clean&clear -tonik Adonis - bardzo dobry, kupić można tylko w aptece, kosztuje bodajże 3-4 zł -peeling 2 razy w tygodniu - ostatnio stosuję peeling rozgrzewający z clean&clear -raz w tygodniu maseczka z glinką Garniera bodajże (2 saszetki za 5 zł) -codzinnie rano wklepuję krem matujący na dzień Nivea Chyba tyle. Na cerę nie narzekam, więc może komuś taki zestaw pomoże ;)

kremy matujące wysuszają skóre i chwilowo sprawiaja, że nie widac świecenia, jednak problem nie znika, kremy te zapychaja pory przez co powstaja wypryski. taką cerę trzeba nawilżać i oczyszczać. polecam to czego sama uzywam tonik: http://www.wellness.sklepy24h.pl/index.php?page=produkt_info&produkt_id=12129&limit=&promocja=&nowosc=&produkt_szukaj=&szukaj=&radio_szukaj=w_nazwa i krem nawilżający, nie zapycha porów: http://www.wellness.sklepy24h.pl/index.php?page=produkt_info&produkt_id=12130&limit=&promocja=&nowosc=&produkt_szukaj=&szukaj=&radio_szukaj=w_nazwa pozdrawiam

Gość do jenny
niestety pokazuje mi sie tylko puste fioletowe pole :(

nie otwiera sią na IE na mozilli igdzie - to jest: Tonik do twarzy skóra normalna-tłusta Producent: Herbalife Cena: 75,00 zł Opis: Zaraz po oczyszczaniu, nanieś na wacik tonik i oczyść nim czoło, policzki i szyję, kończąc na okolicach wokół nosa i brody, aby usunąć resztki zanieczyszczeń i odświeżyć skórę. oraz Multiwitaminowy krem skóra normalna-tłusta Producent: Herbalife Cena: 96,00 zł Opis: Zakończ nawilżając skórę kremem odpowiednim dla Twojego rodzaju skóry. Delikatnie wklep krem nawilżający w skórę twarzy za pomocą opuszków palców, masując twarz i szyję delikatnymi ruchami w kierunku do góry. ja nawilżam buźkę (tera mieszana) masłem karite za 13zł i też jest super nawilżona ;)

Gość taka jedna 22
Sorki ale nie mam kasy na takie specyfili