Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ola2

Dyplomowanie

Polecane posty

czy jest tu jakiś nauczyciel , który będzie zaczynała staż na dyplomowanego?:)

oj słyszałam , moja sąsiadka robiła ale jak już zrobiła to taka zadowolona jakby w lotto wygrała --to może warto ?

witajcie fajnie ze się odezwałyście, nie jestem sama ja tez sie waham a poza tyz to się boję tego nawału pracy, tych zakichanych hospitacji i w ogóle pracujję w świetlicy a wy ?

Oleńko pozwól ,że Ci nie odpowiem ale ja zawsze powtarzam ,że lubię być anonimowa.. papierów mnótwo ,hospitacje ,dokształcanie itp itd boję się strasznie

szkoda że nie wolisz być anonimowa, bo chętnie bym z kims pogadała no ale sznuję twój wybór a może ktoś inny by pogadał:)

TAK --jest się czego bać , mówie powaznie ---ale WARTO ;) Sasiadka to taka dumna , że mówie WARTO nigdy chyba radość z jej twarzy nie zniknie i to juz nie tylko o kase chodzi ale o to że to właśnie jest wyczyn --jej sie udało i wam sie uda;)

wiecie że jak zaczniemy ten przeklęty staz teraz to skonczymy go przy dobrych wiatrach w 2010 roku

ola Ty podałaś mail -to łatwiej mi będzie się w razie wątpliwości tam odezwać( jak pozwolisz ),a teraz zmykam bo bateria mi padła w laptopie paa

tacamanadzieję:w jakim info podałaś ja nie zanlazłam żadnego info, podaj mi normalnie na forum tak jak ja:)

nikt się więcej nie odezwie,nikt nie robi stażu? odezwijcie sie proszę:)

Gość Hiacynta Bukiet
ja w zeszłym roku zrobiłam dyplomowanego, dzięki temu zarabiam okolo 300 zł wiecej i to jedyna satysfakcja. Fakt napracować się trzeba, a najgorzej na koniec to wszystko opisać.