Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba nie mam instynktu

po co wam te dzieci??????

Polecane posty

Gość chyba nie mam instynktu

Weszłam tu z czystej ciekawośći i mnie dziw bierze...nie ma dziecka i nie zamierzam mieć prze jakieś 100 następnych lat.Pieluchy, zupki, kupki i topiki w stylu "Ratunku, moje dziecko za dużu sika"...Czy wy naprawdę nie wolicie się wykształcić na pożądnych ludzi, ucieszyć życiem, zwiedzić świat, niż niańczyć dzieci????????????????????Co do was przemawia?? czy chciałyście tego życia czy życie tak za was wybrało?? nie rozumiem, ale współczuję...

Gość 40stka skonczona
temat maglowany 100razy.A jezlei chodzi o wyksztalcenie to niektore tak maja,ze potrafia pogodzic jedno z drugim,ale do tego potrzeba jeszcze wrodzonej inteligencji:-0

Gość verkaaaa
a za 30 lat bedziesz sama na tym swiecir, i twoj swait bedzie ograniczał sie do lodowki i "mody na sukces" bedziesz sama na tym swiecie jak palec. Dzieci to najwekszy dar do Boga, kiedys to zrozumesz... predzej czy później- oby nie za późno :P

Gość co niektórzy niedorośli
to bedziesz zapewnie tutaj wyklęta jako ta wredba itp. kobieta. Na tym forum to liczy się tylko ilość dzieci, nie patrzac na to, czy stać czy nie, uważają, że jak Pan..... da dziecko to i na dziecko i tak siedzą w domu i rodzą kolejne dzieci, a że później te dzieci klepia biedę to nieważne, ważne, że te kobiety wykazały się jako matki polki, a do tego jeszcze jak w wieku 17-19 lat urodzą dzieci to są tak dumne z tego, że tak wcześnie uprawiały seks, jakby co najmniej ukończyły kilka fakultetów.

Gość mial
jak by wszyscy mieli takie poglądy jak ty ludzkosć przestała by istnieć...

Gość a kto ci na starość
poda szklankę wody?

No i czego oczekujesz, że co Ci napiszemy? Że wpadłyśmy, jestesmy załamane i masz rację, że zepsułyśmy sobie życie?? To głupia jesteś...Dla mnie dzieciątko to największy skarb!Największa radość i nic absolutnie nic nie byłoby mi w stanie zastąpić tego, co czuję czekajac na niego. zwiedziłam trochę świata, uczę się, mam bogate życie towarzyskie, więc z niczego nie muszę rezygnować, ale Dzidzia i tak jest dla mnie najważniejsza!I nie zrozumiesz tego , bo ,....najwyraźniej nie masz instynktu macierzyńskiego, albo jeszcze się w Tobie nie obudził!Poza tym masz jakieś zacofane poj ecie o świecie, kiedy to kobiety rodziły dziecko, po dziecku i siedziały w domu usługując mężom, teraz młode mamy się kształcą, pracują, prowadzą dom, są cudownymi mamami i żonami.Pewnie, że sa wyjatki, ale czasem dlatego, że same wolą zajmować się domem - i chwała im za to! Jeżeli tylko są szczęśliwe, to ja nie widzę żadnego problemu!

Gość ale numerrrrrr
zaraz, zaraz, z tego co wiem, to dzieci w inny sposób powstają, to jest polaczenie się komórki jajowej z plemnikiem, jakąś nową swoją teorię wprowadzasz. Jeszcze powiesz, ze z żadnym męźczyzną nie spałaś i jesteś w ciązy, ale jaja. Co za średniowiecze. I to niedouczone a chcą dzieci wychowywać.

Gość a kto ci na starość
a może ona jest po prostu chora?

Gość Nieinstynktowna...
Ja także myślę jak autorka topiku...jakoś nie mam ochoty niańczyć dzieci...a to że nie mam instynktu macierzyńskiego to nie znaczy że na starość będę sama....Nie mam zamiaru marnować sobie młodych lat na wychowywaniu dzieciaków....I tyle...

Gość a ty nie badz taka pewna
ze tobie ktokolwiek poda...Pracuje w szpitalu i widze jak wychuchane kiedys dzieci traktuja swoich starych rodzicow. Dzieci nie rodzi sie po to zeby miec na strosc obsluge. W sumie to tez sie zastanawiam po co...zeby to sie jakies geniusze rodzily a to wszystko to przecietne chlebozjady tak jak ich rodzice...ale coz i byle gowno chce po sobie geny zostawic...tylko po co, po coooo ??!!!

do co niektórzy niedorośli Wiesz co?? Gdzie Ty żyjesz w średniowieczu??? Znasz matki, które siedzą w domu i rodzą dziecko po dziecku nie pracując i klepiąc biedę?? W moim środowisku takich nie ma, a już napewno nie na tym forum. Nie wiem czy taka kobieta z 7 dzieci miałaby czas włączyć kompa i siedzieć na necie, poza tym w czym taka kobieta jest gorsza od Ciebie?????????

Gość do a kto ci na starość
dopiero mi łaska, ze podadzą szklankę wody, przecież można sobie postawić obok siebie większą ilość wody i pić do woli

Gość a kto ci na starość
postaw sobie głupolu całą cysternę wody

Gość ja tak uwazammmm
gonia 1987 - gorsza jest w tym, ze bez zastanowienia rodzi kolejne dziecko nie mogąc mu zapewnic normalnego godnego życia, bo jak się nie ma pieniędzy na podstawowe to trzeba się zastanowić. Pójść do łóżka nie zabezpieczając się to chyba nie powiesz, ze to idealna kobieta.

Zresztą skoro nie czujecie instynktu macierzyńskiego, dzieci uważacie za nic, za zwykłe chlebozjady, jak to któraś madra tam napisała, to po co wchodzicie na takie forum? Wejdzcie sobie na forum dla miłośników zwierzą, kultury, czy forum erotyczne, a tu nie obrażajcie nas ani naszych dzieci.

Gość do a kto ci na starość
a ty leż i rób kolejne dziecko

Gość do tej co w szpitalu pracuje
Po to dzieci,żebyś miernoto pracę miała. Bo jak kobiety przestaną rodzić to kim będziesz się opiekować?

ale teraz nie ma takich kobiet , o jakich piszesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!a jeżeli są to jest to odłamek!!!!!

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
on/ona wcale nie obrazal/a,a przecienym chlebozjadem moze byc kazdy,nie tylko matki,wlasciwie wiekszosc ludzi taka jest i stad ta ironia.////////////a dzieci sie na pewno nie powinno miec po to,zeby mial kto wam uslugiwac na starosc,egoisci

Gość a ty nie badz taka pewna
do tej co w szpitalu pracuje >>>> a ty idiotko naucz sie czytac ze zrozumieniem :O :O :O Po stopniu oglupienia wnioskuje, ze juz zostalas "mamusia" ?

Gość megaaaaa
gonia1986 - widać, że jesteś naprawdę młoda i żyjesz wśród osób mających wystarczająco pieniędzy na godne zycie i z tego wynika, że nie wyobrażasz sobie, że mogą być w naszym kraju biedne rodziny, a neistety są i to mające po kilkoro dzieci.

Gość ja pogodzilam
wychowanie dziecka ze studiami. jestem lekarzem weterynarii i mam cudownego 3 letniego synka :) teraz rozwijam swoja kariere :)

Gość radzedobrze
na poŻądnych na pewno nie, skoro mówimy o wykształceniu ;p

do a Ty nie bądź taka pewna Jesteś tak chamska i takie dno prezentujesz, że szok. Ty nie znasz innych słów tylko przekleństwa, jest ich cała masa. Moja strata, ale podaj adres to prześlę Ci słownik żebyś się nauczyła poprawnie pisać. Myślisz, że jak napiszesz parę przekleństw, to będziesz budzić szacunek? Otóż wręcz przeciwnie... na takie jak Ty każdy będzie patrzył z politowaniem. A jeżeli rozkładamiem nóg nazywasz sex z własnym mężem, to fajnie masz:)

Gość deftttt
jakie biedne, pokrzywdzone te kobiety, tyle poświęcenia dla innych, rodzą dzieci, żeby inni mieli prace, rodzą, żeby samemu mieć na starość opiekę, ale tu to całkowity egoizm, dbają o siebie już za w czasu

do megaaaa No wiem, że są biedne wielodzietne rodziny, ale wiele z nich to niestety rodziny alkoholików, choć nie zawsze, są też biedne rodziny, ale jest w nich tyle miłości i ciepła, że nie można im nic zarzucić.

Gość megaaaa
gosia - rodziny alkoholików i nie można im nic zarzucić, czy ty wiesz, że te dzieci niedojadają, bo nie mają co, czy ty wiesz, ze te dzieci widzą na codzień pijanych, wulgarnych swoich rodziców, bo niestety grą większości pijany alkoholik jest wulgarny w swoim słownictwie

Cieszę się że mam dzieci,przynajmniej powiedzą:Kocham Cię mamo,jak będę stara....

Gość do matylda 33
a coś ty taka pewna, że będa ci tak mówić,