Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ola1984

ilu dopuszczelnie-

Polecane posty

Hey, mam bardzo głupiutkie pytanie, ale zaczynam dostawać obsesji. Mężczyzna w którym się zakochałam po uszy miał bardzo dużo partnerek. Wiedziałam wcześniej, że miał sporo kobiet, ale nie aż tyle. Ma 28, więc jak dla mnie mógłby mieć kilka partnerek Problem w tym, że mi zaczyna t przeszkadzać. Nie wiem dlaczego. Sama nie jestem święta, miałam już 4 partnerów, on jest 5, ale on miał ich chyba ponad 30. Brrr.... W dodatku nie wiedziałam, jak bardzo wyuzdany seks lubi. Ze mną zawsze kocha się delikatnie i namiętnie, później przytula. Dziś odkryłam archiwum gg, bo im dłużej z nim jestem, tym więcej znajduje się jego byłych. Jesteśmy z sobą 2 miesiące. Powiedźcie, czy to może później rzutować na nasze życie? Naczytałam się już o kobietach, których partnerzy byli wspaniali, zakochały się, wzięły ślub, a później okazało się, że \"kot przy jednej dziurze zdechnie\", albo partner zaczął domagać się ostrego seksu.

Gość Dzięki kolego za pomysł
Dzięki kolego za pomysł widzę ze wiesz co dobre ! Cześć kolego ! To ja Maniek miałeś racje z tymi trzmielami i bąkami zaraz jak podsunąłeś mi ten pomysł poleciałem na łąkę i w deszczu starałem się wyszukać trzmiela albo bąka ale znalazłem go dopiero nad ranem był wycieńczony i zmoknięty jak samsk**wysyn ale go w domu rozgrzałem pod lampa dałem mu polnych kwiatów z których pobrał nektar i nabrał sił. Następnie urwałem mu skrzydła i wsadziłem se go pod napletek. Trzmiel ten zaczął tak silnie wibrować ze po chwili odpłynąłem na maxa i wylałem z swego pręta pełno nasienia które nie było w stanie zatopić tego trzmiela ponieważ trzmiele są niezatapialne bo maja na sobie te natłuszczone włoski. Po chwili tak se napaprałem nasieniem na brzuch ze az spłynęło mi w okolice jajeczek i bokami zlało się po brzuszku na tapczan ale było watro. Aktualnie trzmiel odpoczywa w słoiczku w śród kwiatów podgrzewany lampą osusza sie ze spermy wytarłem go z niej ręcznikiem papierowym ale musi Jeszcze wyschnąć, jak sie posili nektarem kwiatów i nabierze sił to znów go wsadzę pod napletek i przeżyje niesamowitą rozkosz. Jeszcze raz dzięki kolego za rade jeśli chodzi o te trzmiele i bąki !